شمه ای از خصایل شهید علیرضا هادیپور دانشجوی مسلمان پیرو خط امام

شمه ای از خصایل شهید عارف علیرضا هادیپور از زبان خانواده و دوستانش

شهید علیرضا هادیپور دانشجوی پیرو خط امام و از فاتحین لانه جاسوسی

این عزیزان از آن دلیل که حیاتشان به پیوند با معشوقشان عجین است، از فضائل و مکارم اخلاقی ویژه ای برخوردارند و بر لحظه لحظه اعمال خویش حافظند و پاسدار، که مبادا در غفلت و دوری از خدا بگذرد. و آنچنان رفتار میکنند که نمایانگر انفصال و انقطاع آنها از این سرای خداع غرور و اتصالشان به سرای سلامت جاوید.

حیاتشان و رفتارشان و کلامشان و خواستهایشان شهید گونه است همچنان که مرگشان و این گواهی یاران آنها است.

«اللهم اجعل محیانا محیا محمد و آل محمد و مماتنا ممات محمد و آل محمد»

در رسم و وصف و خصال این عزیزان قلم زدن جسارت میخواهد ، چرا که قلم ها از کم طاقتی خواهد شکست و قلم­زنها از شرمندگی باز خواهند ایستاد و کلمات هم به زیر بار وصف نخواهند رفت اینان از آن جهت منتسب به خدایند غیر قابل وصف اند و از آن جهت که در میان این جماعت و یاران بوده­اند قابل توصیف. این قابلیت نه از جهت حقیقت ارزش آنها ، که از کیفیت برداشت ما بوده است و دیدگان کوتاه و زبانها قاصر و بالطبع برداشتها ناتمام ولیکن هرچه هست در این کلام به شمه­ای از احوالات و مکرمتهای اخلاقی این عزیز شهید که مسلما تمامی شهدا این گونه اند میپردازیم.

1- امام امت را عاشقانه دوست میداشت، در مجلسی که ذکری از امام نبود توقف نمیکرد ، و بر کلامی که از کلمات او نبود وقعی نمینهاد.

2- زهد و تقوی و اجتناب از معاصی، در لحظه لحظه اعمالش نمایان بود.

3- رافت و حسن خلق با برادران مسلمان، گشاده رویی و تبسم چهره اش ، محبتی در دل هر ملاقات کننده ای قرار میداد.

4- افتادگی و تواضع و شرم و حیا و احترام نسبت به دیگران.

5- در مقابل کفار و منافقین و منحرفین از خط امام با شدت عمل و قاطعیت برخورد مینمود.

6- از مجالس غیبت گریزان بود و خود از آنها دوری میگزید و یا جمع غیبت کننده را متوجه موضوعی دیگر میساخت.

7- به نماز اول وقت خواندن تقید داشت آنگونه که از هر کاری مقدم اش میشمرد.

8- به نماز جماعت در مسجد معتقد بود و اگر دسترسی پیدا نمیکرد ، حتی المقدور دور از انظار و با راز و نیاز و تضرع و خشوع به نماز میایستاد.

9- به تلاوت قرآن مجید علاقه داشت و در هر فرصتی قرآن را با خشیت و خشوع قرائت میکرد و در معانی آن فکر و تامل مینمود.

10- اهل ذکر و ادعیه و نجوا با خداوند خویش بود در هر لحظه و هرکجا که بود از ذکر باز نمی ایستاد.

11- درسلام کردن همیشه مقدم بود و با صوت بلند به استقبال ملاقی میرفت.

12- متوکل و صبور بود.

13- به صله رحم مقید و پایبند بود و با اطفال و کودکان خیلی به مهربانی رفتار مینمود.

14- صداقت و صراحت در کلام از خصوصیاتش بود.

15- ملهم به امور غیبی و معنوی بواسطه خوابهای پرمعنی بود و براساس آن مشیت خود را تعقیب مینمود.

16- کم حرف و بی ادعا و پرکار و فکور ، دقیق و صحیح العمل بود.

17- ……..

18- ……..

و خلاصه او و همه شهیدان این همه هستند ولی همه این نه ، او و همه این عزیزان خوبند و بسیار خوب به تمام معنای کلمه و ناشناخته.

خداوند تعالی توفیق شناختن ایشان و رهروی راهشان را روزی ما گرداند.

به بهانه سی چهارمین سالگرد شکست مفتضحانه آمریکا در کویر طبس ، خاطرات مرحوم حجت الاسلام و المسلمین، سید مصطفی رضوی حیدری فرمانده کمیته انقلاب اسلامی و آزاده و جانباز30% انقلاب، امام جمعه فقيد شهرستان فريمان و فرمانده کميته انقلاب اسلامي شهرستان طبس و اولین مسئولی که در سال 1359 در محل حادثه حضور یافت، از حمله نظامي آمريکا در کوير طبس