شهید علیرضا هادیپور دانشجوی مسلمان پیرو خط امام

شهید علیرضا هادیپور

شهید علیرضا هادیپور دانشجوی مسلمان پیرو خط امام

السلام علی المهدی الذی وعدالله عزوجل به الامم این یجمع به الکلم و یلم به الشعث.

السلام علیک یا ابا عبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک السلام علیک یا ثاره الله و ابن ثاره.

ومن المومنین رجال صدقوا ما عاهدوا الله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و ما بدلوا تبدیلا.

مبارک باد بر پیامبر و ائمه معصومین و حضرت بقیه الله پرورش یافتگانی چنین در دامان مکتبشان و مبارک باد بر امام امت چنین پیروانی عاشق و اسلام طلب و لبیک گویانی چنین واله و شیدا به ندای حیاتبخش اش و مبارک باد بر پدران و مادران تربیت یافتگان بزرگواری چون این عزیزان در دامنشان.

سلام بر شفع و وتر و قدر. آن هنگام که هنگامه نزول سفیران الهی است و نزول روح و ملائکه الله آن حاملان سلام خداوندی و مبشرین ملاقات حضرت رب در مطلع الفجر.

و سلام بر فجر و لیالی فجر ، آنگاه که جامه­های تعلق به غیر خدا را در آوردید و جامه زیارت یار به قامت بلندتان کشیدید و به طهارت دل و به ندای منادی و به امامت حجت خداوندی به نماز عشق ایستادید و سلام بر تربتی که بدان سجده نمودید و جوهره شربت (شهادت) را طلب کردید تا آن که آن تربت شما را طلب نمود.

و سلام بر تربت پرکرب و پر بلا ، تنها دوای سینه های سوزان و داغدار چاک شده و توتیای چشمان غبار گرفته.

و سلام بر تربت کربلایی که نبی رحمت و رسول این امت به عشق زیارت تربت مشهد و مزار حسینی بدان قدم نهاد و بر آن خاک نماز بگزارد.

و سلام بر آسمان و خاک کربلا در ظهر عاشورا ، آن هنگام که سرور شهیدان و سید مظلومان خون خود به مشتی به آسمان و به مشت دیگر بر زمین افشاند ، مشتی که به آسمان افشانده شد بر زمین نیامد و مشتی که بر زمین ریخته شد برآن ننشست و در اعماق آن جای گرفت تا که اهل هر زمینی و نسل هر زمانی را به شهادت بخواند و عشاق خویش را برگرد خویش فرا آورد و از شراب عشق ولایت مستشان گرداند و افلاکیان و ملکوتیان را به نظاره طلب نماید که هان بنگرید، اینانند آنها که خداوند فرمود: « انی اعلم مالا تعلمون» و اینانند ، آنانکه در حق و منزلت مولایشان و علمدارشان سوره و الفجر نازل آمد ، و آیة یا ایتها النفس المطئنه.

اکنون شهیدان به شهادت رسیده اند و به میثاق خویش که در روز  نور با پروردگار خویش بستند بحق وفا نمودند و اکنون بر سر خوان بی نهایت احدیت به تنعم و در جوار حضرت محبوب به نظاره نشسته اند ، آن عزیزان بر سرور و مولایشان ، مسرور و شادان وارد شدند و بر اریکه اصحاب ولایت تکیه زدند و با همسفران و سالکان وادی عشق به گفتگو که « ذلک فضل الله یوتیه من یشاء» اینان بر انتظار لقاء الله بی صبرانه لحظه شماری کردند تا که بر صحنه محراب قدمی دیگر نهند و حدیث عشق را تفسیری دیگر نویسند و به مناره توحید اذانی دیگر گویند : هنیئا لکم.

خداوندا مارا رهرو راهشان گردان و لایق سعادتشان و قرین مأوایشان که در این سرای ما را با آنها پیمانها بوده است. خداوندا مپسند فراق و هجران و دوری ما را در آن سرای.

جزوه حاضر مختصری است که بیاد همه شهیدان اسلام خاصه شهید بزرگوار علیرضا هادی پور که اینان و یادشان همیشه زنده اند ، امید است مقبول نظر مولی امام زمان (عج) قرار گیرد.

خداوندا بر ما و بر بازماندگان عنایتی فرما و رحمتی و مرحمتی و تفضلی که حالمان از حالت سوء به حالت حسن مبدل گردد و پیوسته راه شهیدان را بی لغزش قدم زنیم و در انتظار عاقبتشان بسر بریم.

خداوندا دست عنایت و مرحمت را بر سر امام امت و سایه پر برکت وجودش را بر سر ما تا قیامت دولت کریمه حضرت مهدی (عج) مستدام بدار.

خداوندا بر مجروحین و جانبازان راهت لباس عافیت به تمامت بپوشان و بر خانواده معظم شهیدان صبر و حلم و شکر و بر رزمندگان طریقت حق ات نصرت و زیارت کربلا عنایت فرما.

خدایا ، خدایا ، تا انقلاب مهدی ، خمینی را نگهدار.

پیام خانواده شهید علیرضا هادیپور دانشجوی مسلمان پیرو خط امام