خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)4) زندگی نامه شهداي گرانقدر دانشجوي پیرو خط امام / 2)4)5) شهيد عليرضا هاديپور / مطلب زیر را شهید بسطامی پس از شنیدن خبر شهادت شهید عارف علیرضا هادی پور (یکی از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام) برشته تحریر درآورده است.

شهید علیرضا هادیپور

شهید علیرضا هادیپور دانشجوی پیرو خط امام

مطلب زیر را شهید بسطامی پس از شنیدن خبر شهادت شهید عارف علیرضا هادی پور (یکی از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام) برشته تحریر درآورده است. شهید هادی پور در 24/11/61 به لقاءالله پیوست.

متن نوشته :

بسمه تعالی

(24/11/61)                                                              (31/11/61)

شهادت

امروز نیز یاری دیگر ، برادری دیگر ، دوستی دیگر ، عزیزی دیگر ، همسنگری دیگر ، همکلاسی دیگر ، عاشقی دیگر به معشوق پیوست و من هنوز در گل گیر کرده و با نفس خود در گیرو دار.

علیرضا هادیپور عزیز ، مظهر تواضع ، خاشع در عبادت و سایر احوال ، عاشق خدا ، به خدا پیوست.

علی عزیز دانشجوی پلی تکنیک تهران ، دانشجوی مسلمان پیرو خط امام ، فاتح لانه جاسوسی شیطان بزرگ و فاتح بر شیطان نفس فاتحانه به لقاء یار رفت.

هرگز خشوعش در نماز از یادم نخواهد رفت تیپ عاشورا ، حمله بیت المقدس … علی ، تازه داماد ، آر پی جی زن ، جبهه ، عملیات والفجر ، انفجار، پرواز روح ، نظر به وجه الله ، بدن پاره پاره ، روح فی مقعد صدق عند ملیک مقتدر.

علی جان خوشا به سعادتت ، سلام ما را به دیگر شهدا برسان و به قولی که در لحظه خداحافظی در آغوشم دادی عمل نما ، گرچه شایسته نیستم ولی شفیعم باش که سخت محتاجم.

یا وجیها عندالله اشفع لنا عندالله

پیام خانواده شهید علیرضا هادیپور دانشجوی مسلمان پیرو خط امام