مطالب تصادفی

آخرین نوشته شهید حسین بسطامی دانشجوی پیرو خط امام و فرمانده سپاه سوسنگرد که از درون ساکش به دست آمد

در پایان آخرین نوشته ای را که از آن شهید گرانقدر بجا مانده و از داخل ساک وسائلش بدست آمده می آوریم.

متن نوشته :

خدایا ، بیش از دو سال از جنگ می گذرد و هر روز شاهد شهادت و پرواز عزیزی هستیم ، هر روز عاشقنت را می بینم که تنها کالایشان جانها را به کف گرفته و برای هدیه به پیشگاهت می شتابند بشارت برآنها بخاطر معامله ای که با تو کردند یا الله.

(فاستبشروا ببیعکم الذی بایعتم به و ذلک هو الفوز العظیم) که به فوزی عظیم دست یافتند عجب داد و ستدی ، جان در مقابل دیدار معشوق ، دیدار خدا ، لقاء رب (فی مقعد صدق عند ملیک مقتدر).

خدایا ، معبودا ، عاشقم ، عاشق رویت ، عاشق دیدارت ، خدایا مرا جزء کسانی که موفق به دیدار جمالت می گردند قرار ده (الشهید ینظر الی وجه الله).

خدایا می دانم صلاحیتش را ندارم اما چه کنم آرزو دارم از آنان باشم ترا به مقام سرور شهیدان آقایم حسین (ع) ناامیدم مگردان ، حال خود دانی زمانش با تو یا الله.

اللهم انی اسئلک ان تجعل وفاتی قتلا فی سبیلک تحت رایة نبیک مع اولیائک.

اللهم الرزقنی شهادة فی سبیلک.

این مدت که خارج از جبهه بودم گرچه گاهی خودم را راضی می کنم که خوب در اثر جراحت ناچار بودم بیرون باشم یا … اما خود می دانم که ضرر کردم و بزرگترین ضرر هم این بود که با خروج از این جبهه ها و زندگی عادی حالتی که در اثر یکسال و نیم در منطقه بودن کمی در من بوجود آمده بود یعنی آمادگی شهادت را از دست دادم و از طرف دیگر فهمیدن این مطلب و درک این واقعیت را نکته مثبت بزرگی برای خود می دانم چون فهمیدم خارج از جبهه و عادی زیستن چه به روزم آورد و سخن شهید بزرگ ولی الله تاک را بر من ثابت کرد که می گفت من که می دانم خارج از مسجد نماز نمی خوانم چرا از مسجد خارج شوم ، من که می دانم بیرون از جبهه از خدا دور می شوم چرا خارج شوم ؟

… و درک این مطلب راه را نشانم داد که باید در جبهه بمانم و خود را به مقام آمادگی برای شهادت برسانم و آنگاه با آمادگی کامل برای ملاقات خدای بزرگ به صحنه روم و هر کجا که باشم نیز راهم این باشد همچون شهید علی هادی عزیز ، باید هر لحظه با حالت حضور زیست و آماده لحظه ملاقات بود. در حال حاضر با کوله باری از گناه که بر دوش دارم و اینکه در چند ماه قبل تاکنون جدیتی در جهت پاک کردن قلبم از تیرگی و ایجاد آمادگی برای ملاقات رب نداشتهام احساس می کنم اگر گلوله ای به سراغم آید یا کشته شوم با این چنین حالت و روسیاهی یک راست مرا به آنجا خواهند برد که همیشه از آن وحشت داشتم هرچند از لطف خدا مایوس نیستم و تنها امیدم به فضل خدای تبارک و تعالی است پس باید آن حضور قلب و آمادگی را در تمامی لحظات در خود ایجاد کنم با توکل به خدای منان.

« و افوض امری الی الله ، ان الله بصیر بالعباد»

About سید محمد هاشم پوریزدانپرست