مطالب تصادفی

نوشته ای از شهید بسطامی دانشجوی پیرو خط امام و فرمانده سپاه سوسنگرد در مورد معنا و مفهوم آیه شریفه:« انا لله و انا الیه راجعون»

شهید بزرگوار حسین بسطامی درباره معنا و مفهوم آیه شریفه:« انا لله و انا الیه راجعون» چنین نوشته است.

متن نوشته :

انا لله و انا الیه راجعون.

ما از خدائیم و به سوی او باز می گردیم. مثل « قطرات آبی می مانیم که در دریا بودیم و بخار شدیم ابر شدیم باران شدیم ، رود شدیم و دوباره باید به دریا برگردیم» می باشد.

در رابطه با گناهان و معاصی و نقش آنان در سیاه کردن دل ، شهید عزیز مطلب زیر را یادداشت کرده است :

متن نوشته :

دل انسان همچون آینه می ماند ، شما اگر یک آینه را کاملا پاک و تمیز و عاری از هرگونه لک و گرد و غباری کردید و روز بعد به آن نگاه کردید اگر کوچکترین لکه یا گرد و غباری بر آن نشسته باشد متوجه میشوید و بوجود آن لکه پی میبرید اما اگر آینه شما پاک و تمیز نباشد و زنگار گرفته باشد و پر از لکه های سیاه باشد اگر روز بعد به آن نگاه کنید چنانچه دهها لکه سیاه دیگر هم بر آن افزوده شده باشد متوجه نمیشوید.

دل انسان هم به همین صورت است اگر پاک و صاف و بدور از هرگونه آلایش و ناپاکی باشد کوچکترین گناه در او اثر می گذارد و انسان متوجه می شود چون این گناه مانند لکه ای است که در آینه پاک دلش نشسته باشد در نتیجه متوجه و متاثر می شود و درصدد رفعش برمی آید.

اما اگر دل انسان بر اثر گناه متعدد سیاه شد و لکه های سیاه آیینه دل را تیره کرد دیگر اگر انسان بزرگترین گناهان را هم انجام داد خودش متوجه هم نمی شود تا به فکر توبه بیفتد.

شهید غلامحسین بسطامی دانشجوی دانشگاه امیرکبیر و از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام و فاتح لانه جاسوسی آمریکا در ایران

به همین خاطر است که مردان بزرگ و ائمه و … مثلا ترک نماز شب را برای خود گناه محسوب می کنند اما ما سیه دلان بسیاری از گناهان حتی بزرگ را هم برای خود گناه محسوب نمی کنیم و براحتی از کنارش می گذریم.

انشاءالله که خداوند از گناهان ما درگذرد و به ما نیز صفای دل عطا بفرماید.

About سید محمد هاشم پوریزدانپرست