نوشته ای از شهید بسطامی دانشجوی پیرو خط امام و فرمانده سپاه سوسنگرد در مورد شهادت

شهید بسطامی دریکی از دفترچه های یادداشت خود درباره شهادت و عشق به آن چنین می نویسد :

شهید حسین بسطامی از دانشجویان پیرو خط امام

متن نوشته :

شهادت و عشق به آن :

شهادت ، قتل در راه خدا ، در فرهنگ ما یک ارزش است. چه زیبا معلم شهادت حسین (ع) میگوید :

فان تکن الابدان للموت انشأت           فقتل المرء بالسیف فی الله افضل

اگر سرانجام بدنها را مرگ خواهد ربود و نیست خواهند شد پس چه بهتر و والاتر که آدمی در راه خدا و با شمشیر کشته شود.

ما که می دانیم : اینما کنتم یدرککم الموت ولوکنتم فی بروج مشیده.

هرکجا باشیم مرگ ما را خواهد ربود هرچند که در برجهای سر به فلک کشیده باشیم پس چه بهتر که در راه خدا و با گلوله ها و خمپاره های دشمن کشته شویم.

حضرت علی (ع) در خطبه 123 می فرماید :

ان اکرم الموت القتل والذی نفس ابن ابیطالب بیده لالف ضربه بالسیف اهون من میته علی الفراش فی غیر طاعة الله.

زیبنده ترین و والاترین مرگ شهادت است ، سوگند به آن کسی که جان علی در دست قدرت اوست هزار ضربه شمشیر بر من آسانتر از مرگ در بستر آنهم در غیر طاعت خدا است.

خطه 5 نهج البلاغه : والله لابن ابیطالب آنس بالموت من الطفل بثدی امّه.

سوگند به خدا که شوق و ذوق علی و انس فرزند ابیطالب نسبت به مرگ از شوق و ذوق و انس طفل به پستان مادر بیشتر است.

چون درک کرده است مقام شهید را که شهید ینظر الی وجه الله ، بنابراین عشق به شهادت دارد.

برادران ما نیز این مطلب را درک کرده اند که چنین عاشقانه به میدان شهادت میروند.

خداوند ما را نیز توفیق شهادت عطا فرماید.

الهم ارزقنا توفیق الشهادة فی سبیلک.

و در جای دیگر پیرامون جنگ و قتال در راه خدا چنین می نویسد :

(کتب علیکم القتال و هو کره لکم و عسی ان تکرهوا شیئا و هو خیر لکم و عسی ان تحبوا شیئا و هو شر لکم)

انقلاب همیشه باید در جنب و جوش باشد وگرنه راکد می شود و دیگر انقلاب نیست و این جنگ این خیر را داشت که انقلاب ما را به جنب و جوش بیشتر درآورد و استمرار یافت هرچند عده ای و شاید همه از جنگ اکراه داشتند ولی این جنگ هر چند اکراه داشتیم برای ما خیر بود. بقول امام: جنگ قوای محرکه درونی انسان را به حرکت در می آورد.

کی ما ارتش 20 میلیونی داشتیم ، کی از بچه 12 ساله تا پیرمرد ما براحتی برای تقدیم جانشان صف می کشیدند.

نوشته ای از شهید بسطامی دانشجوی پیرو خط امام و فرمانده سپاه سوسنگرد در مورد معنا و مفهوم آیه شریفه:« انا لله و انا الیه راجعون»

شهید بزرگوار حسین بسطامی درباره معنا و مفهوم آیه شریفه:« انا لله و انا الیه …