نوشته ای از شهید بسطامی دانشجوی پیرو خط امام و فرمانده سپاه سوسنگرد در مورد شهید علیرضا هادیپور از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

مطلب زیر را شهید بسطامی پس از شنیدن خبر شهادت شهید عارف علیرضاهادی پور (یکی از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام) برشته تحریر درآورده است. شهید هادی پور در 24/11/61 به لقاءالله پیوست.

hadipour alireza sefarat (659)

متن نوشته :

بسمه تعالی

(24/11/61)                                                              (31/11/61)

شهادت

امروز نیز یاری دیگر ، برادری دیگر ، دوستی دیگر ، عزیزی دیگر ، همسنگری دیگر ، همکلاسی دیگر ، عاشقی دیگر به معشوق پیوست و من هنوز در گل گیر کرده و با نفس خود در گیرو دار.

علیرضا هادیپور عزیز ، مظهر تواضع ، خاشع در عبادت و سایر احوال ، عاشق خدا ، به خدا پیوست.

علی عزیز دانشجوی پلی تکنیک تهران ، دانشجوی مسلمان پیرو خط امام ، فاتح لانه جاسوسی شیطان بزرگ و فاتح بر شیطان نفس فاتحانه به لقاء یار رفت.

هرگز خشوعش در نماز از یادم نخواهد رفت تیپ عاشورا ، حمله بیت المقدس … علی ، تازه داماد ، آر پی جی زن ، جبهه ، عملیات والفجر ، انفجار، پرواز روح ، نظر به وجه الله ، بدن پاره پاره ، روح فی مقعد صدق عند ملیک مقتدر.

bastami sefarat (659)

علی جان خوشا به سعادتت ، سلام ما را به دیگر شهدا برسان و به قولی که در لحظه خداحافظی در آغوشم دادی عمل نما ، گرچه شایسته نیستم ولی شفیعم باش که سخت محتاجم.

یا وجیها عندالله اشفع لنا عندالله

نوشته ای از شهید بسطامی دانشجوی پیرو خط امام و فرمانده سپاه سوسنگرد در مورد معنا و مفهوم آیه شریفه:« انا لله و انا الیه راجعون»

شهید بزرگوار حسین بسطامی درباره معنا و مفهوم آیه شریفه:« انا لله و انا الیه …