نوشته ای از شهید بسطامی دانشجوی پیرو خط امام و فرمانده سپاه سوسنگرد در مورد طلبه شهید ولی الله تاک

مطلب زیر را شهید بسطامی پس از شهادت شهید والا مقام طلبه عزیز ولی الله تاک نوشته است.

شهید بسطامی به شدت تحت تاثر روح بزرگ و خلوص شهید ولی الله تاک قرار گرفته بود. این تاثیر پذیری در مطالب به یادگار مانده از حسین شهید مشهود است از طرف دیگر حسین در صحبت با دوستانش بارها و بارها از شهید ولی الله تاک و عظمت روحی و صفای باطنی آن شهید تعریف می کرد. این تاثیر پذیری شهید بسطامی از شهید ولی الله تاک تا حدی بود که شهید بسطامی وصیتنامه خود را همان وصیتنامه ولی الله تاک دانسته و آشنایان و دوستان خود را توصیه به عمل به آن نموده است.

سه شنبه 21 اردیبهشت 1361 (در حمله بیت المقدس)

برادرم ، یارم ، معلمم ، … ولی الله تاک

چنین روزی روز جذایی ما از تو بود تو به آرزویت رسیدی و قفسی را که همیشه از آن می نالیدی شکستی و پرواز کر دی و به هم پروازان قدیمت ، موسوی ، کشاورز ، دهقان ، عبدالرحمن و … پیوستی. مبارک باد ، ترا به مقام خودت و یاران هم پروازت از خدایت بخواه که ما را نیز به جمع پرصفای شما بپذیرد که سخت آرزومندیم و درد فراقتان قفس تنگ گذشته و تنگتر و خفقان آورتر کرده است خدایا دوری از این عزیزان را بر ما مپسند و ما را بدانان ملحق ساز.

انشاءالله

نوشته ای از شهید بسطامی دانشجوی پیرو خط امام و فرمانده سپاه سوسنگرد در مورد معنا و مفهوم آیه شریفه:« انا لله و انا الیه راجعون»

شهید بزرگوار حسین بسطامی درباره معنا و مفهوم آیه شریفه:« انا لله و انا الیه …