خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)4) زندگی نامه شهداي گرانقدر دانشجوي پیرو خط امام / 2)4)2) شهيد حسين بسطامي / نوشته ای از شهید بسطامی دانشجوی پیرو خط امام و فرمانده سپاه سوسنگرد

نوشته ای از شهید بسطامی دانشجوی پیرو خط امام و فرمانده سپاه سوسنگرد

نوشته زیر را ظاهرا شهید بسطامی در جریان گروگان گیری جاسوسان آمریکا و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به رشته تحریر درآورده است. از شواهد و قرائن نوشته چنین برمی آید که شهید بزرگوار این مطلب را همزمان با تلاشهای گسترده بنی صدر و قطب زاده و طیف لیبرالها برای آزادسازی جاسوسان آمریکایی از دست دانشجویان مسلمان پیرو خط امام (که حسین خود یکی از دانشجویان بود) نوشته است. با مطالعه مطلب زیر بخوبی میتوان به خط صحیح و بینش درست شهید حسین در قبال جریانان سیاسی آن زمان و فعالیتهای هماهنگ لیبرالها و غرب زده ها برای به انحراف کشاندن انقلاب اسلامی و نیز انقلاب دوم پی برد.

متن نوشته :

به نام خدا

با درود و سلامی گرم از قلبی پرامید به امامی کبیر. چه روز بزرگی ، چه روز بزرگی است امروز و چه لحاظ شادی بخشی است برای مردم رنجدیده ایران و چه روز و لحظات پرذلت و پرننگی است برای آمریکا و برای سازشکاران داخلی که در جهت منافع آمریکای جهانخوار تلاش می کنند.

نمی دانم چگونه بزرگی این لحظات و همچنین احساسم را در قالب این کلمات و جملات ناقص که هرگز قادر به رساندن عمق احساسم نیست بریزم.

در این لحظات : لحظاتی که خبر را از رادیو شنیدم با شعار بلند درود بر خمینی به آغوش دوستم پریدم و در هما لحظه ایمانی و اعتقادی چندین برابر سابق و ایمانی تا عمق جانم نسبت به رهبر کبیرم ، رهبر سازش ناپذیرم احساس کردم. الان می فهمم که وقتی امام می گوید انسان باید به منبع فیض الهی متصل باشد والا هیچ نیست یا وقتی که می گوید ما با جهان برخورد مکتبی می کنیم ، یا وقتی می گوید هرکس و در هر مقام خیال سازش با ابرقدرتها را داشت بی محابا و بدون هیچ ملاحظهای او را از صفحه روزگار براندازید منظورش چیست و الان درک می کنم و این گفته ها کاملا برایم ملموس می شود چون امام خودش برای من الگو بود و الگو شد و در حالی که چهار نفری که به ملاقاتش رفته بودند همگی می خواستند نظری واحد و ضد امام و ملت و به نفع آمریکا را به او بقبولانند مانند گذشته چگونه به همه آنها تو دهنی می زند و برخورد مکتبی خود را با جهان در موضع گیریش نمایان می سازد.

بعد از فشارهای چند هفته اخیر بر دولت و رئیس جمهور از طرف آمریکا مبنی بر تحویل گروگانها از دست دانشجویان به دولت و تسلیم رئیس جمهور و عده ای از همفکرانش در شورای انقلاب در مقابل این فشارها و کوشش این جناح در تحویل گرفتن گروگانها با توجه به مخالفت عده ای از اعضای شورای انقلاب با این عمل بالاخره قرار می شود که بنی صدر و موافقینش نظرشان را به امام بگویند و بدین علت امروز آنها (4 نفرشان) نزد امام رفتند و با امام صحبت کردند تا نظرشان را به امام بقبولانند (مقاله رئیس جمهور در انقلاب اسلامی و صحبتهای اخیرش کاملا مسئله را روشن می سازد و خطش را که در مقابل و بلکه متضاد خط امام است را کاملا بیان می کند.)

اما امام این بار برای چندمین بار چنان دست رد بر سینه آنها میزند که باید زمین دهان باز کند و آنها از خجالت در زمین فرو روند. چون امام می گوید که باید گروگانها تا تشکیل مجلس شورای اسلامی در دست وکلای ملت یعنی دانشجویان مسلمان مبارز باشند.

به امید آنکه بتوانیم دین خود را در مقابل اماممان و امت قهرمانمان با موفقیت ادا کنیم و نشان دهیم که صلاحیت این همه لطف و تایید از جانب امام را داشته ایم (توکلت علی الله)

با درود به رهبر بزرگمان امام خمینی

خدایا نگهدارش باش

نوشته ای از شهید بسطامی دانشجوی پیرو خط امام و فرمانده سپاه سوسنگرد در مورد معنا و مفهوم آیه شریفه:« انا لله و انا الیه راجعون»