نامه ای از شهید بسطامی دانشجوی پیرو خط امام و فرمانده سپاه سوسنگرد در سفر حج سال 1361 از مدینه برای خانواده خود

نامه ای از شهید بسطامی که در سفر حج سال 1361 از مدینه برای خانواده خود ارسال داشته است. شهید بسطامی در تابستان سال 1361 هنگامی که از ناحیه دست مجروح شده بود. از طرف بنیاد شهید انقلاب اسلامی جهت انجام مراسم حج همراه با کاروان خانواده شهدا و جانبازان انقلاب اسلامی به مکه معظمه و مدینه منوره اعزام شد.

متن نامه :

بسم الله الرحمن الرحیم

اشهد ان لااله الا الله ، اشهد ان محمدا رسول الله ، اشهد ان علی ولی الله و اولاده المعصومین حجج الله.

الحمدالله- الحمدالله- الحمدالله ، خدای بزرگ صدها هزار بار شکر که زیارت رسول گرامیت پیامبر اکرم محمد (ص) را نصیبم گردانیدی خدایا سالها است با یاد رسول خدا و رنجهای او و دور از او میگرییم سالهای سال با یاد فاطمه (ع) و پهلوی شکسته اش و به یاد صورت کبودش و با یاد رنجها و مصیبت هایش گریه می کردیم خدایا سالها بود که با شنیدن نام مدینه و قبرستان بقیع اشک از دیدگانمان جاری میشد سالها آرزو داشتیم قبر رسول الله را در بغل بگیریم خدایا چقدر آرزو داشتیم شبی در کنار قبرستان بقیع به سر و سینه بزنیم- عزاداری کنیم و گریه کنیم و فاطمه ، فاطمه بگیم … خدایا شکرت ، شکرت که به آرزوم رسانیدیم یا رسول الله متشکرم و فاطمه جان ممنونم ، ائمه بقیع امام حسن (ع) امام سجاد (ع) امام محمد باقر (ع) امام جعفر صادق (ع) از همه شما متشکرم که من را پذیرفتید.

مادر عزیزم ، آقا جانم … ای کاش خدا نصیب شما هم بکند. ننه جان نیستی اینجا که خانه پیغمبر (ص) را ببینی و زیارت کنی ، نیستی اینجا که به مسجد پیغمبر بروی در محراب رسول الله (ص) نماز بخوانی ، ننه جان نیستی خانه کوچک فاطمه را زیارت کنی ، ننه جان ، آقا جان جاتون خالی در کنار قبرستان بقیع ، در بقیع حتی یک چراغ هم روشن نیست اما این مردم تا صبح فاطمه، فاطمه، میگویند و دعا میکنند من هم برای شما خیلی دعا کردم مخصوصا دعا کردم خدا نصیب شما هم بکند ننه جان همونطور که خواسته بودی کنار قبر پیغمبر و کنار قبرستان بقیع برات نماز خوندم سلامت را هم به فاطمه زهرا (ع) رساندم.

آقا جان عزیزم برای شما هم نماز خوندم و دعا کردم کنار قبر پیغمبر و کنار بقیع پیغمبر و کنار بقیع ، از خدا خواستم که شما را از من راضی کند چون من خیلی شما را خون دل دادم و اذیت کردم شما را به جان رسول خدا که الان در چند متری خانه اش قبرش و مسجدش هستم از من راضی باشید و مرا دعا کنید. خواهران و برادرانم … همه شما را هم دعا کردم شما هم مرا دعا کنید. جای شما همه خالی ، امروز به کوچه بنی هاشم رفتم همان کوچه­ای که خانواده و فامیلهای پیغمبر در آن زندگی می کردند خیلی محله فقیر نشینی است عرض کوچه­ها یک متر و نیم ، یک متر و گاهی کمتر از یک متر می شود توی این کوچه خانه های زیادی هست از جمله خانه امام جعفر صادق (ع) و مدرسه آن حضرت و … خلاصه هر جا که قدم در مدینه می گذاریم روزی رسول خدا ، فاطمه (ع) علی ، حسن (ع) ، حسین (ع) و سایر امامانمان آنجا قدم گذاشته اند. هرکوچه که میروی روزی رسول خدا و امامان از آنجا عبور کرده اند خدایا عجب شهر عزیزی ، فردا صبح انشاءالله قرار است به کوه احد برویم محلی که جنگ احد روی داد و قبر حضرت حمزه (ع) را هم زیارت خواهیم کرد محل جنگ خندق را هم خواهیم رفت انشاءالله ، ما الان 4 روز است که در مدینه هستیم و انشاءالله روز یازدهم بطرف مکه حرکت خواهیم کرد. التماس دعا.

انشاءالله در برگشت مفصل تعریف خواهم کرد.

مدینه منوره 22/6/61 غلامحسین

نوشته ای از شهید بسطامی دانشجوی پیرو خط امام و فرمانده سپاه سوسنگرد در مورد معنا و مفهوم آیه شریفه:« انا لله و انا الیه راجعون»

شهید بزرگوار حسین بسطامی درباره معنا و مفهوم آیه شریفه:« انا لله و انا الیه …