قسمتهایی از نامه شهید بسطامی دانشجوی خط امام و فرمانده سپاه سوسنگرد به خانواده قبل از عملیات طریق القدس

در تاریخ 7/9/60 (شب حمله طریق القدس) شهید بسطامی نامه زیر را برای خانواده اش می نویسد. قابل ذکر است که این نامه خود به منزله یک وصیتنامه است :

شهید حسین بسطامی

نامه ای به مادر عزیزم و پدر خوبم

ننه جان سلام و درود خدا بر تو. آقا جان مهربان درود خدا بر تو.

الان که قلم در دست گرفتن شب 7/9/60 و داخل سنگر خط اول جبهه سویدانی سوسنگرد و 2 یا 3 ساعت به حمله است. ننه جان خدا به تو صبر بدهد تو باید افتخار کنی که همیشه سرت را بالا بگیری که پاره ای از وجوت (پسرت) را در راه خدا داده­ای. آقا جان شما هم به خود ببالید و صبور باشید و افتخار کنید که راه امام حسین را رفته­ای و پسرت را درراه اسلام فدا کرده ای ننه جان میدانم که نذر کرده بودی در روز 48 یعنی اربعین امام حسین (ع) به خاطر من جلو دسته عزادار امام حسین گوسفند قربانی کنی ننه جان هر چند من برنگشتم اما این قربانی را برای سلامتی امام عزیزمان خمینی و برای پیروزی رزمندگان اسلام قربانی کن ، انشاءالله قبول باشد.

مادر و پدر عزیزم من هرگز نتوانستم تلافی آن همه زحمت که شما برای من کشیدید را بکنم تا شما از من راضی باشید اما امیدوارم شهادتم در راه خدا باعث شده باشد که از من راضی شوید. خواهر عزیزم … ، خیلی دوستت دارم. تو باید خیلی صبور باشی و به بقیه قوت قلب بدهی تو باید نقش زینب را در جامعه ایفا کنی همانطور که زینت (ع) پیام رسان خون شهیدان کربلا بود تو هم باید پیام خون ما را به همه کس و همه جا برسانی ، و به همه بگو که ما در راه دفاع از اسلام جان خود را دادیم و به همه بگو از نظر ما اسلام تنها راه نجات بشریت است ، به همه بگو ما در راه دفاع از انقلاب اسلامی ایران و امام خمینی عزیز جان خود را داده­ایم به همه بگو قاتل ما آمریکای جهانخوار است ، به همه بگو هرکس می خواهد به خون ما وفادار باشد باید گوش به فرمان امام خمینی باشد.

برادر خوبم حسن تو باید راه مرا ادامه دهی ، مطالعه بسیار بکن ، بدان که تنها اسلام بزرگ راه سعادت انسانها است. سعی کن در راه دفاع از اسلام حتی از دادن جانت نیز دریغ نکنی.

خدمت برادرم (علیرضا ، محسن ، عبدالله) خیلی سلام می رسانم همه تان را دوست دارم سعی کنید بخون ما وفادار باشید ، خواهر جان … تو هم به همین ترتیب … خانم شما هم همینطور ، سعی کنید که مهدی و حمید و وحید و … را کاملا اسلامی تربیت کنید تا وقتی بزرگتر شدند منحرف نشوند چون شما در مقابل خدا و خون ما مسئولید آنها باید انتقام ما را از قاتلانمان بگیرند آنها باید امام مهدی(عج) را در از بین بردن ظلم از روی زمین یاری کنند. خدمت دوستان سلام فراوان برسانید.

نوشته ای از شهید بسطامی دانشجوی پیرو خط امام و فرمانده سپاه سوسنگرد در مورد معنا و مفهوم آیه شریفه:« انا لله و انا الیه راجعون»

شهید بزرگوار حسین بسطامی درباره معنا و مفهوم آیه شریفه:« انا لله و انا الیه …