متن آخرین نامه شهید حسن سیف از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

متن آخرین نامه شهید حسن سیف

متن آخرین نامه شهید حسن سیف دانشجوی خط امام

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام علیکم و رحمة الله و برکاته ، بنام خداوندی که همه چیز ما از اوست جان میدهد و میگیرد و بازگشت همه به سوی اوست. منتهی بعضی رو سفیدند در پیشگاه او و بعضی ..

خدایا ای پروردگارم به درگاهت التماس میکنم. به درگاهت راهی ندارم ولی تو ارحم الراحمین هستی. از تو میخواهم که این بنده حقیر و ناچیزت را هر زمان که روز موعود فرا رسید رستگار و سبک از گناهان ببری و در طول زندگی هرچند کم، نگهدارم باشی. که من آنقدر این فطرت پاک خدادادی را به گناهان آلوده­ام که حجاب بزرگی بر قلبم نشسته است و راه دریافت نور و حقیقت الهی مشکل است.

سلام علیکم انشاءالله که در پناه خدا خوب باشی و مرا ببخشی که زودتر از این نامه ننوشتم. آخر من اول به اسلام آباد رفته و سپس به جنوب آمدم و در لشکر حضرت رسول (ص) هستم و احتمالا تا حالا کار انتقالم انجام شده است. چون در محل قبلی کار زیادی نداشتم به اینجا آمدم و در جایی که بهتر میتوانستم کار کنم قرار گرفتم. همسرم شاید تا ندیده­ای ندانی که مردم چگونه به جبهه ها هجوم آورده­اند. این از برکت اسلام و سخنان امام است که اینطور مردم را علیه دشمنان دین بسیج کرده است. از جوانهای بسیار کم سن و سال تا مردان مسن حتی بعنوان رزمنده. از طرفی چون قدرت جذب همه آنها نیست و یا تا وقتی جوانهای دیگر هستند مسئولین بهتر میبینند که از جوانها استفاده شود. از طرف دیگر نمیشود آنها را به جبهه راه نداد. اینست که گاهی حتی از اینکه به یک پدری میگویند مثلا در جایی غیر از خط اول و تدارکات یا آشپزخانه باش یا جوان کم سنی را به جایی دیگر میفرستند بسیار ناراحت میشوند. و میگویند ما به دستور امام آمده ایم البته راست هم میگویند همه چیز ما از اسلام است و اسلام اصیل و راه زندگی کردن و مردن را و همه چیزمان را باید فقط از امام بیاموزیم. که خداوند رحمت بسیار بزرگی را که از عهده فهم ما خارج است برای ما قرار داده است. و راه رستگاری تنها اطاعت از ولایت فقیه است که خداوند این امام بزرگوار را که نائب امام زمان (ع) است برای ما قرار داد. پس ما باید قدرش را بدانیم. باید به دستوراتش عمل کنیم. باید به حرفهایش و تکلیف هایش و نصیحتهایش همه با تمام وجود ایمان آورده و عمل کنیم ، چون همه کارها و حرفهای او حجت است.

الآن که این نامه را مینویسم در لشکر حضرت رسول (ص) در پادگان حاج احمد متوسلیان در گردان سلمان نزدیک اندیمشک هستم و حالم خوبست. فقط اثر آن درد سینوسها و سرماخوردگی قبلی کمی هست. پدرم و مادرم چطور هستند و از حاج آقا و حاج خانم چه خبر اگر نامه نوشتی از آنها هم بنویس و همین طور سلام مرا خیلی به آنها برسان و بگو برای پیروزی اسلام و رزمندگان اسلام دعا کنند. به محمد آقا هم سلام برسانید. انشاءالله با دعاهای مردم حزب الله و تلاشها و خونهایی که میدهند این وفاداری به اسلام و امام بی نتیجه نمیماند و این بار ، ریشه صدام از عراق کنده شود و راه آزادی قدس هم باز شود و همه بتوانیم با اطاعت از امام زمینه ظهور امام زمان (ع) را فراهم نماییم.

راستی یک مطلب دیگر من 10 روز روزه قضا و مقداری نماز دارم که فکر میکنم بدانی. البته اینها را که مینویسم برای اطلاع شماست نه وصیت نامه. گردان ما ممکن است انشاءالله تا یکی دور روز دیگر وارد عمل شود. انشاءالله خداوند کمک میکند. التماس دعا. به همه سلام برسان خداحافظ شما باشد.

شهادتنامه شهید حسن سیف از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

بسم الله الرحمن الرحیم شهادتنامه شهید حسن سیف از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام ان …