خصوصیات اخلاقی شهید حسن سیف از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

خصوصیات اخلاقی شهید حسن سیف

شهید حسن سیف از دانشجویان پیرو خط امام

شهید حسن سیف از خصوصیات اخلاقی پسندیده­ای برخوردار بود. البته طبیعی است که درک و فهم ما به تمامی جنبه­های روحی و معنوی حسن- در دوران زندگی او- پی نبرده باشد ولی تا آنجا که خانواده شهید و دوستان او از او بیاد دارند و روحیات او را درک کرده­اند ، شمه ای از صفات پسندیده حسن در زیر ذکر می شود :

1- به کثرت تلاوت قرآن مجید علاقمند بود نماز و مناجات خود را غالبا در گوشه ای خلوت و بدور از انظار انجام میداد.

2- شرط اخلاص در عمل را بخوبی رعایت میکرد و از تظاهر به اعمال و افعال نیک خود ابا داشت حتی پس از چند بار مجروح شدن در جبهه ها ، تعدادی از دوستان او از این واقعه باخبر نبودند. او در پی آن بود که مجاهدت و فداکاریش به اغراض غیر الهی آلوده نگردد.

3- وظایف و تکالیف دینی خود را بخوبی انجام انجام می داد و به اقامه نماز شب مقید بود.

4- مرتبا به بهشت زهرا می رفت و از شهیدان مکررا به نیکی یاد میکرد.

5- با زیردستان و کوچکترها مهربان و دلسوز بود و از اسراف و خرجهای بیهوده امتناع میکرد.

6- حسن کم صحبت و بسیار کتوم بود و مطالب و اطلاعات مربوط به کارش را بندرت ارائه می داد.

شهادتنامه شهید حسن سیف از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

بسم الله الرحمن الرحیم شهادتنامه شهید حسن سیف از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام ان …