شهادتنامه شهید حسن سیف از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

شهادتنامه شهید حسن سیف از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

سلام بر تو ای حسین شهید (ع) ای سرخیل شهیدان : سلام بر تو ای خون خدا و پسر خون خدا سلام بر تو که اسلام این دین الهی را نجات بخشیدی و با جان نثاری خود و یاران با وفایت و اسارت خویشانت این مکتب رهائی بخش و انسان ساز را بیمه کردی.

سلام بر تو و بر ارواح طیبه شهیدانی که دست از یاری خدا برنداشته ، عاشقانه در رکاب تو جهاد کردند و به احدی الحسنیین[1] نائل آمدند.

و سلام بر تمامی خیل شهیدان از آدم تا خاتم و از خاتم تاکنون و از کنون تا ظهور دولت یار … خوشا به حال شهیدان خوشا به حال عارفان بحق. خوشا به حال غوطه وران در خون خود در معبد عشق.

خوشا به حال عروج کنندگان بسوی ملکوت. خوشا به حال نظاره گران جمال دوست و خوشا به حال نائلین به رضوان الهی.

خوشا شهادت ، خوشا عشق ، خوشا نظاره او خوشا بریدن و گسستن از همه و پیوستن به دوست.

مبارک باد بر قامت رسای شهیدان خلعت زیبای شهادت.

از کاروان عزیزان ، به نوبت آنانی که عزیزترند می روند و به مبدا خویش می پیوندند شهید عزیز «حسن سیف» نیز یکی از این عزیزان بود که عارفانه زیست و عاشقانه رفت. او جوانیش را وقف جهاد فی سبیل الله کرد و عاقب اجری عظیم یافت. پیکر پاک او در صحنه نبرد به جای ماند تا شاهد نبرد دیگر رزمندگان و شهادت شهیدان باشد اکنون حسن بظاهر در میان ما نیست ولی مرام او و مجاهده او و شهادت او درمقابل دیدگان ما است.

پروردگارا دیده بصیرت به ما عطا فرما تا راه پاک شهیدان را ببینیم و رهرو آن باشیم شهیدان ما را غریق رحمت واسعه و رزمندگان اسلام را نصرت نهایی عطا فرما.

زندگینامه شهید حسن سیف

شهید حسن سیف در مهرماه 1338 روز تولد امام حسن مجتبی (ع) دیده به جهان گشود و به این مناسبت مبارک حسن نامیده شد. او اولین فرزند پسر خانواده بود هوش سرشار و زیرکی ویژه ای از همان اوان طفولیت در او نمایان بود. او کودکی ساکت و مؤدب ، موقر و متین و نسبت به مسائل مربوط به خدا و آخرت کنجکاو و حساس بود. اخلاق و رفتار نامناسب که بعضا از لازمه زمان کودکی است هیچگاه از او سر نزد. از ابتدا علاقه وافری به نماز و روزه و قرآن و عبادت پروردگار نشان میداد و به اقامه نماز و قرائت قرآن و گرفتن روزه- حتی قبل از رسیدن به سن بلوغ و تکلیف- مقید و پایبند بود پول تو جیبی که به او داده می شد در قلک جمع آوری کرده و در موقع مناسب و ضروری مصرف می کرد.

او از سنین نوجوانی در قبال تجدد گرایی غربی و عوارض ناشی از آن موضع گیری میکرد و این ویژگی حسن در آن زمان یعنی اوج رواج و رونق غرب و غرب گرایی در ایران ، فی الواقع عنایت خداوند تبارک و تعالی بود. در سال پنجم دبیرستان (خوارزمی) دبیر دینی کلاس آنها صبحها قبل از شروع کلاس رسمی ، کلاس فوق العاده قرآن ترتیب داده بود که در ضمن آن کلاس بطور سربسته اعمال خلاف اسلام رژیم ستم شاهی را افشاء مینمود. حسن که خود آمادگی زیادی برای پی بردن به این مطالب داشت بخوبی از این کلاس استقبال میکرد.

پس از اتمام موفقیت آمیز دوران دبیرستان ، در رشته مهندسی کامپیوتر در دانشگاه شهید بهشتی (ملی سابق) قبول و مشغول به تحصیل شد. او در دانشگاه نیز با پیوستن به صف برادران انجمن اسلامی به فعالیتهای اسلامی و ضد ستم شاهی خود ادامه داد پس از پیروزی انقلاب اسلامی در زمره اولین افرادی بود که آموزش نظامی را فرا گرفتند.

در جریان انقلاب دوم- تسخیر لانه جاسوسی نقش فعالی را ایفا نمود و با شروع جنگ تحمیلی خود را وقف مبارزه با دشمن بعثی نمود بگونه ای که در اکثر حملات شرکت داشت و در اوقاتی که حمله خبری نبود به آموزش نظامی داوطلبان می پرداخت.

حسن در جریان ازدواجش نیز کاری نمونه کرد و ازدواج با همسر شهید را ترجیح داد او ازدواج را نوعی عبادت میدانست.

سرانجام حسن برای آخرین بار در عملیات خیبر عازم جبهه شد و در حالی که 9 ماه از ازدواجش میگذشت به تمامی مظاهر دنیوی پشت کرده و آماده شهادت شد. او در طلایه پس از نبرد و مقاومتی جانانه جان به جانان تسلیم کرد و به ضیافت الله شتافت.

[1] – یعنی شهادت یا پیروزی

شهید حسن سیف از دانشجویان پیرو خط امام