سخنی در مورد شهید عزیز علی صبوری از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام و دانشجوی دانشگاه امیرکبیر

بسم الله الرحمن الرحیم

متن ذیل مکتوبی است که در مراسم هفتمین شب شهادت شهید صبوری در مسجد دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک) توسط یکی از برادران قرائت شده است.

بار دیگر یکی از سربازان امام زمان (عج) و یکی از پیامبران نائب بر حقش حضرت امام خمینی روحی فداه ، جان پاکش را تقدیم دوست و تسلیم محبوب و معبود خویش نمود.

پاسدار سرفراز ، دانشجوی مسلمان پیرو خط امام ، جهادگر پر تلاش ، سرباز جانباز اسلام و مدافع همه سنگرهای دفاع از اسلام و انقلاب اسلامی ، شهید بزرگوار علی صبوری اکنون جایش در میان ما خالی است.

علی چون پرنده ای سبکبال و تیز پرواز از زمین خاکی بسوی آسمان اوج گرفت. او قصد پهندشت لاله های سرخ و شقایق های خونرگ را کرد و رفت تا زینت بخش محفل شهیدان و شاهدان باشد.

علی بحق شیعه و پیرو امامش حضرت علی (ع) بود و در راه اسلام و انقلاب اسلامی زندگی خود را وقف تامه نمود. هنوز لانه جاسوسی فتح شده بدست فرزندان ملت غیور خاطره تلاشها و فداکاریهای علی را بر در و دیوار و کنار و اطراف خود نقش و دانشگاه گویی با تمام وجود داغ شهادت علی بر دل و نام پاک او بر لب و یاد او در دل دارد.

آنان که علی را از نزدیک می شناختند ، سرانجامی جز شهادت بر او نمی­پسندیدند ، عمر کوتاه ولی پر برکت و مرد آفرین علی به انجامی نیک و عاقبتی خیر ممهور شد. خلعت زیبای شهادت بر اندام نجیب و پاک علی زیبنده و برازنده بود. عمری مشحون از فداکاری و تلاش بی وقفه و سرشار از اخلاص و ایمان پایانی جز کشته شدن در طریق دوست آنهم در مصاف با تمامی کفر نمی طلبد. علی استوانه جهاد فی سبیل الله و مجاهدی استوار بود.

… اکنون علی به رضوان الهی نائل و در خلدبرین نشسته بر سرور متقابلین ، دیگر شهیدان را نظاره می کند و سلامش بر آنان الحمدالله رب العالمین و پاسخ شهیدان نیز کلامی جز این نیست.

… اکنون علی بوی مشک می دهد ، عطری تیز و نافذ که رایحه دل انگیزش از افلاک گذشته ، مشام خاکیان زمین گیر را نیز نوازش میدهد.

… آن هنگام که چشمان نجیب و صورت معصومانه اش بیادمان میآید داغی سوزان تازه میشود و شعله ای فروزان زبانه میکشد. ولی گرچه جسم علی در میان ما نیست ، یاد او در سینه ها و راه او پیشاپیش دیدگان است. حاشا که تصویر سیمای ملکوتی و خلق و خو و هدف والایش از خاطرمان زدوده شود. و زنکار روز مرگی و سر در آخور خویش داشتن و بر آن اصرار کردن و … آیینه سینه مان را تیزه و توان انعکاس جسم و جان علی- علی با همه وجودش را از ما سلب کند.

او که جثه ای کوچک ولی روح و جوهر بزرگ داشت ، عاقبت جان بر سر پیمان خویش با رب العالمین نهاد. او در این اواخر بقول خودش به هیچ چیز جز به خدایش وابستگی نداشت. مبارک باد بر ملت اسلام شهیدانی چنین فداکار و گسسته از دو جهان و پیوسته بدوست.

علی بدنبال رضای خداوند بود و رضای او در آن بود که علی غرق خون و سینه اش آماج گلوله های کین جنود کفر گردد. وه که چه زیبا بوده است ، علی پس از عمری مجاهدت فی سبیل الله در پیشگاه حق ، بر خاک خفته با سینه ای چاکچاک و قطرات چکاچک خون … ای کاش میبودیم و آخرین مناجات علی را میشنیدیم ، آیا در آخرین لحظات چه نغمه ای ترنم میکرد.

الهی رضا به قضائک لا معبود سواک یا غیاث المستغیثین را زمزمه میکرد و یا الحمدالله رب العالمین.

… چه خوشست در مسجد قبلگاه به سید الشهداء اقتدا و نماز شهادت اقامه کردن و علی چنین کرد.

هنیئا له و لهم انشاءالله نحن بهم لاحقون

والسلام

زندگینامه شهید علی صبوری از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام و دانشجوی دانشگاه امیرکبیر