جملات وصیت گونه شهيد جليل شرفي از دانشجويان مسلمان پيرو خط امام و دانشجوي دانشگاه اميركبير و قدردانی از والدین

ما باید همیشه در طلب رضای خدا باشیم. همه حرکات و کارهای ما باید طوری باشد که فقط خدا از ما راضی باشد چون بسیار پیش می آید که ما رضایت خلق را بر رضای خالق مقدم می داریم و این خیلی بد است و موجب غضب خداوند می گردد. البته راه خدا از میان مردم میگذرد و به مردم به این خاطر احترام میگذاریم که بنده خداوند هستند یعنی در حقیقت ما حرمت خدا را نگهداشته ایم ولی برخی پیش میآید که بعضی از مردم از کاری خوششان نمیآید در صورتی که آن کار رضایت خداوند را دارد در اینجاست که باید مواظب باشیم که رضای خدا را بر رضایت خلق ترجیح ندهیم. در تمام کارهایمان باید فقط خدا را در نظر داشته باشیم و بس.

از پیدایش بهار و حیات دوباره زمین باید سرمشق بگیریم که این خود از نمونه های عظمت و قدرت خداوندیست چرا که ارزش بهار شاید به همین علت باشد که آدم را به یاد روز قیامت می اندازد که بعد از سالها مردن و خاک شدن دوباره زنده میشود و به حساب او رسیدگی میشود و این بزرگترین عبرتی است که آدم میتواند از بهار و عید بگیرد و حساب کار خود را بکند قبل از اینکه خزان عمرش فرا برسد. در این ایام بی لطف نخواهد بود که با سرکشی و تجدید پیمان ، اخوت بین خود و خویشاوندان را جامه عمل بپوشانیم که از واجبات است و بی اعتنایی به این امر باعث غضب خداوند و کوتاه شدن عمر میشود و برکات الهی از زندگی کم میشود.

از همین الان سعی کنیم خوی و اخلاق خود را اسلامی تر و بهتر کنیم و رفتار ما در خانه و بیرون خانه مطابق با خوی و خلق پیامبر باشد و از زندگی پیامبر درس بگیریم و با رعایت نکردن این مسئله اعمال خوب دیگر خود را ضایع نکنیم انشاءالله که رعایت میکنیم و حتی بیش از پیش ، چون مومن باید امروزش بهتر از دیروز و امسالش جلوتر از پارسال باشد و با زیادتر کردن عبادات و رعایت دستورات الهی از گذشته خود جلو بیافتد.

بر حذر باشید از اینکه بوسیله رعایت نکردن خلق و خوی پسندیده اسلامی اعمال خوب خود را خراب کنیم. از پیامبر اسلام باید درس بگیریم.

باید آخرین سعی خود را بکنیم که چیزی یاد بگیریم و خدمتی در حد خود به این مملکت جنگ زده کرده باشیم ، مثلا جمال آقای خودمان باید یک شاگرد زرنگ و نمره اول باشد و نمونه باشد چون بچه مسلمان باید ممتاز و نمونه باشد وگرنه امام زمان از سرباز تنبل و درس نخوان بدش میآید و تو اگر می خواهی انشاءالله سرباز امام زمان باشی در سنگر مدرسه ، باید خوب درس بخوانی.

فکر خودتان را بیش از اینکه به آمدن یا نیامدن بچه تان مشغول کنید که کی میآید و یا نمیآید و … فکر خود را به ذکر خدا مشغول دارید و بدانید که آنها هم خیلی دلشان میخواهد پهلوی شما بیایند ولی باید شرایط را هم در نظر گرفت که چه وقت مناسب هست ، وگرنه اداره رسمی که نیست که عیدی داشته باشد و تعطیلاتی و … و شما هم خیلی حرص نخورید اگر فکری دارید فکر خدای خود باشید مال و فرزند برای کسی ماندنی نیست.

از این بابت بدرگاه خداوند هزاران مرتبه شکر میگوییم که چنین پدر و مادری نصیب ما کرده که حال که خود نمیتوانند مستقیما در جنگ شرکت کنند از نعمت حضور در این جبهه ما را معذور نمیدارند مخصوصا اینکه با وجود دیر دیر به مرخصی رفتن و ننوشتن نامه هرگز نگران نمیشوند و این خود نعمتی است که از طرف خانه خاطرمان جمع باشد که مانعی وجود ندارد.

هرچند که مرا یارای این نیست که حتی لحظه ای از زحمات و فداکاریهای شما را جبران کنم خداوند انشاءالله شما را موفق به اداء فرایض و عبادات گرداند. حقا که خوب وظیفه تان را انجام دادید و رسالت خود را خوب به انجام رساندید و خوب تربیت کردید فرزندان خود را. خداوند به شما جزای نیک عطا فرماید.

حدیث عشق - خاطرات شهيد جليل شرفي از دانشجويان مسلمان پيرو خط امام و دانشجوي دانشگاه اميركبير از روزهاي بيادماندني دفاع مقدس و مناجاتهاي او

حدیث عشق – خاطرات شهيد جليل شرفي از دانشجويان مسلمان پيرو خط امام و دانشجوي دانشگاه اميركبير از روزهاي بيادماندني دفاع مقدس و مناجاتهاي او

حدیث عشق – خاطرات شهيد جليل شرفي از دانشجويان مسلمان پيرو خط امام و دانشجوي …