دوشنبه , ۲۹ آبان ۱۳۹۶
قالب وردپرس درنا توس

وصیتنامه شهید افریدون صدری دانشجوی مهندسی شیمی دانشگاه شیراز و از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

قسمتی از وصیت نامه شهید

سپاس خدای را که چنین موقعیتی پیش آورد که بتوانم در راه او جهاد کنم شاید که آمرزیده از این دنیا بروم.

سلام بر مردم قهرمان ایران که راه خود را پیدا کرده­اند و آن همان راه انبیاء است که ادامه آن ولایت امامان و در زمان غیبت کبرای امام زمان علیه السلام (عج) ولایت فقیه میباشد که امروز به دست پر توان امام خمینی میباشد. تنها راه نجات این مملکت و تمام جهان گوش فرا دادن به سخنان روحانیون میباشد که نگهدار صادق کتاب و سنت میباشند.

سلام بر برادران در ستاد انقلاب فرهنگی و جهاد دانشگاهی. مطمئن باشید که ما در این جنگ که با صدام داریم پیروز میشویم ولی وظیفه شما در آنجا به مراتب مهمتر و مشکلتر است از جنگ با صدام و اگر خدای نخواسته ما در انقلاب فرهنگی دانشگاه شکست بخوریم دیگر لزومی ندارد آمریکا و شوروی قشون به ایران بفرستند و یا ایادی خود را وادار کنند که به ایران بیایند، چرا که آن موقع محصولات دانشگاه همچون سابق منافع آنان را خود دو دستی تقدیمشان میکنند. پس برادران بی محابا از شرق باوران و غرب باوران به یاری خدا تا ریشه کنی کفر و نفاق چه شرقی و چه غربی بکوشید و نظامی مبتنی بر مکتب انسان­ساز اسلام بر دانشگاه حکمفرما کنید….