شهید افریدون صدری دانشجوی مهندسی شیمی دانشگاه شیراز و از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

مهندسین شهید       نام : افریدون                              نام خانوادگی : صدري

تاریخ تولد : 1334                         محل تولد : اصفهان

رشته تحصیلی : مهندس شیمی     نام دانشگاه : شیراز

تاریخ شهادت : 1360/8/8              محل شهادت : سوسنگرد (تپه های الله اکبر)

بسم الله الرحمن الرحیم

شهید افریدون صدری در سال 1334 در اصفهان دیده به جهان گشود. تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در اصفهان به پایان برد و در سال 1353 در دانشگاه شیراز پذیرفته شد

پس از پیروزی انقلاب اسلامی به دلیل اعتقاد و بینش اسلامی خود سعی در تغییر نظام باطل شاهنشاهی دانشگاه نمود و به همین دلیل در شوراهای دانشکده مهندسی که به همین منظور تشکیل گردیده بود شرکت فعال نمود ولی پس از مدتی دریافت که ا توجه به انحرافات حاکم بر فضای این شوراها و با اعتقاد به اینکه دست شوراها به دلیل وجود کفار و منافقین و غربزدگان در آن از انجام دگرگونی اساسی در دانشگاه عاجز است. به همین دلیل پس از اشغال لانه جاسوسی توسط دانشجویان  مسلمان پیرو خط امام درس را رها نمود ئ تمام اوقات خود را در لانه جاسوسی به منظور ترجمه اسناد لانه جاسوسی میگذراند. وی که فعالانه در اشغال انقلابی دانشگاههای وابسته شرکت داشت بعد از انقلاب فرهنگی چون موقعیت برای تغییر اساسی در دانشگاهها به وجود آمد به همکاری با جهاد دانشگاهی پرداخت و با توجه تقوا که در او همگان سراغ داشتند به عنوان یکی از اعضای کمیته پاکسازی دانشگاه انتخاب گردید.

آن شهید در سال 1359 در رشته مهندسی شیمی از دانشگاه فارغ التحصیل گردید و مدتی بعد به منظور گذراندن خدمت مقدس سربازی در ارتش جمهوری اسلامی به ارتش رفت.

وی داوطلبانه به جبهه های الله اکبر در سوسنگرد رفت و همواره در خط اول جبهه به جنگ با مزدوران صدام پرداخت. یک ماه قبل از شهادت به دلیل اصابت ترکش خمپاره مجروح گردید ولی برای او که در آتش عشق سرور آزادگان، امام حسین علیه السلام میسوخت، دور ماندن از جبهه برایش امکان نداشت تا بالاخره در تاریخ 8/8/60 در جبهه الله اکبر به لقاء الله پیوست.