دانشمندان عراق بزرگترین قربانیان ترور مغزها

بر اساس آمار جمع آوری شده توسط روزنامه نگاران عراقی بین آوریل 2003 یعنی زمان سقوط بغداد تا آوریل 2006 بیش از 566 دانشمند عراقی مورد سوء قصد قرار گرفتند که 74 درصد از آنها کشته وبقیه جان سالم بدر بردند. 95 درصد این دانشمندان مرد وبقیه زن بودند.

۱۱ بهمن ۱۳۹۰

بعد از خیمه زدن صهیونیستها در شمال عراق پس از سقوط بغداد، ترور نخبگان این کشور و چند کشور دیگر منطقه به شکل قابل توجهی افزایش یافته است.

به گزارش «مهر» صهیونیستها هدف قراردادن مغز متفکر جوامع منطقه را راس اولویت های خود قرار داده اند وگرنه چه دلیل وجود دارد که یک جوان دانشجوی علوم فیزیک آن هم بعد از ابتکار روشی مدرن برای غنی سازی اورانیوم در بغداد از پای در آید. به نوشته مطبوعات بغداد این دانشجو در منطقه “بغداد الجدیده” به ضرب چند گلوله از پای در آمد.

بر اساس آمار جمع آوری شده توسط روزنامه نگاران عراقی بین آوریل 2003 یعنی زمان سقوط بغداد تا آوریل 2006  بیش از 566 دانشمند عراقی مورد سوء قصد قرار گرفتند که 74 درصد از آنها کشته وبقیه جان سالم بدر بردند. 95 درصد این دانشمندان مرد وبقیه زن بودند.

بغداد با 57 درصد ، بصره با 14 درصد وموصل با 11 درصد بالاترین رتبه این حملات را در میان شهرهای عراق دارا می باشند.

نسبت مدرک نخبگان ترور شده در عراق:

– 17 درصد از مورد سوء قصد قرار گرفتگان دارای مدرک پزشکی

– 4 درصد مدارک عالی دانشگاهی

– 1 درصد فوق لیسانس

– 62 درصد دارای مدرک دکترا

– 16 درصد مدارک بالاتر از دکترا داشتند.

گروه علمی وتخصص ترور شده ها:

– 31 درصد علوم تجربی

– 23 درصد پزشکی

– 21 درصد علوم انسانی

– 12 درصد علوم اجتماعی

– 13 درصد تخصص های دیگر

شغل دانشمندان قربانی ترور:

– 2 درصد رئیس دانشگاه

– 11 درصد رئیس یا جانشین رئیس دانشکده

– 6 درصد رئیس گروه پژوهشی

– 59 درصد معاونین گروه پژوهشی

– 6 درصد استاد دانشگاه

– 13 درصد دانشیار

– 13 درصد عضو هیئت علمی .

– 3 درصد دانشجو.

این آمار وارقام هم نشان می دهد که اقدامات صورت گرفته علیه دانشمندان عراقی عملیاتی کورکورانه نبوده، بلکه کاملا هدفمند وعلیه اقشار خاصی از جامعه که مغز متفکر وپیش برنده کشور به سوی ترقی وپیشرفت علمی هستند را مورد هدف قرار می گیرند.

اسرائیل دشمنی كه باید بیشتر شناخت

اسرائیل فاقد قانون اساسی كامل و تدوین شده ای است كه در آن مرزهای جغرافیایی، …