خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)9) خبر / دامنه ملی دات ایران تاماه آینده می آید

دامنه ملی دات ایران تاماه آینده می آید

مدیر ثبت دامنه های اینترنتی پژوهشگاه دانشهای بنیادی از بکارگیری دامنه های ملی اینترنتی دات ایران با خط فارسی تا یک ماه آینده خبر داد و گفت: به این ترتیب ثبت آدرس اینترنتی وب سایت های فارسی با خط فارسی به راحتی ممکن می شود.

صالح با اشاره به اخذ موافقت سازمان نظارت بر نامها و ارقام اینترنتی (آیکان) برای استفاده از دامنه اینترنتی به خط فارسی گفت: موافقت نهایی این سازمان تا یک ماه آینده دریافت می شود.

وی با تاکید بر اینکه پژوهشگاه دانشهای بنیادی مراحل مقدماتی مجوز موافقت از سازمان آیکان را دریافت کرده است گفت: پروسه موافقت نهایی آیکان با این درخواست رو به اتمام است و طبق زمان بندی این سازمان از ماه آینده، دامنه ملی را به صورت دات ایران و به خط فارسی خواهیم داشت.

با دریافت حق استفاده از دامنه دات ایران، ثبت آدرس اینترنتی وب سایت های فارسی بدون پسوند دات ir و با خط فارسی به راحتی ممکن می شود و کاربران دیگر مجبور نخواهند بود برای تایپ کردن نشانی های اینترنتی، زبان صفحه کلید سیستم خود را تغییر دهند.

دامنه ملی تاکنون به چهار کشور امارات متحده عربی، روسیه، مصر و عربستان سعودی داده شده است.

درباره ی مدیریت

چرا قرارداد 1975 مرزی الجزایر میان عراق و ایران ، متزلزل شد؟

چرا قرارداد 1975   مرزی  الجزایر میان عراق و ایران ، متزلزل شد؟ گر چه …