خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)6) طبس و حمله نظامی آمریکا / 2)6)6) خاطرات دانشجویان پیرو خط امام در رابطه با تسخیر لانه جاسوسی / رضا سيف الهي: پيام اساسی دانشجويان پيرو خط امام این بود که ملت های قوی و مستقل می توانند هیمنه پوشالی آمریکا را در هم بریزند

رضا سيف الهي: پيام اساسی دانشجويان پيرو خط امام این بود که  ملت های قوی و مستقل می توانند هیمنه پوشالی آمریکا را در هم بریزند

رضا سیف اللهی در پاسخ به این سوال میهن که ، پیام اساسی دانشجویان خط امام در تسخیر لانه جاسوسی چه بود ؟ اظهار داشت:

پیام اساسی دانشجویان پیرو خط امام در تسخیر لانه جاسوسی این بود که ، ملت های قوی و مستقل می توانند هیمنه پوشالی آمریکا را در هم بریزند .

پیام دانشجویان ، اسیر نشدن در مقابل ظلم و استکبار در مقیاس جهانی آن بود و نشان داد که می توان کاری کرد که آمریکا برای جهان و ملت ها نقشه نکشد و نتواند توطئه کند .

اگر هیات حاکم امریکا پیام تسخیر لانه جاسوسی را به خوبی می گرفتند ، امروز ایالات متحده دچار بحران هایی مثل افغانستان و چالش های اساسی و بن بست در عراق و خاورمیانه و لبنان نمی شد.

جالب آنکه پس از سی سال از تسخیر لانه جاسوسی امریکا هنوز به دنبال روش های مختلف برای تلافی است که این روش ها شامل مسائلی همچون بلوکه کردن اموال ایران ، قطع رابطه سیاسی ، حمله نظامی به طبس و هواپیمای ایرباس و کمک اطلاعاتی ، سیاسی و نظامی به گروه های ضد انقلاب در جهان علیه ایران بوده است.

حال آنکه چنین حرکت هایی نه تنها نتوانسته است تا موجب به انزوا کشیدن ایران شود بلکه آمریکا را با چالش های جهانی در ابعاد اقتصادی ، نظامی و حتی اعتقادی مواجه کرده است تا جایی که این کشور با تحمل هزینه های جهانی و خسارت های سنگین ، نه تنها آینده روشنی ندارد بلکه اگر در رفتار خود نسبت به دیگر کشورها بازنگری نکند شیب به سمت سقوط را برای خود تشدید خواهد کرد . در این میان هرچه میزان دخالت آمریکا در امور جهان گسترده تر باشد شکستی با ابعاد وحشتناک تر و گسترده تری در انتظار او خواهد بود و کشورهایی کمتر آسیب می بییند که مانند ملت ایران ، استقلال واقعی از این مداخلات را تجربه کرده باشند .

در واقع پیام اساسی انقلاب دوم ، پیروزی بر استکبار بود ، زیرا آمریکایی ها در مقابل این حرکت دانشجویان

اولاً نتوانستند شاه را در آمریکا نگهداری کنند و مجبور شدند اورا از آمریکا بیرون کنند که این شعار اصلی دانشجویان پیرو خط امام بود و

ثانیا برای مردم خودشان و افکار عمومی جهان سوال بسیار بزرگی را ایجاد کردند . آنان در این حرکت نشان دادند که جان ده ها دیپلمات ورزیده و باسابقه آمریکایی پست تر از جان یک شاه فراری است که مورد تعقیب ملت ایران است و اگر این نبود باید به خواست های ملت ایران مبنی بر استرداد شاه تن می دادند تا جان ده ها دیپلمات آمریکایی را نجات دهند .

مسئله سوم نیز این است که امروز بعد از 30 سال این آمریکاست که شعار مذاکره بدون قید و شرط با ایران را علیرغم سی سال ضدیت سر میدهد و اگر قدرت ملت ایران نبود دلیلی برای بیان این شعار ها نبود و جالب آنکه امروز در انتخابات آمریکا طرفداران این شعار ها مورد استقبال مردم واقع می شوند.

ناگفته‌های تسخير لانه جاسوسی به روايت حسین شیخ الاسلام از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

ناگفته‌های تسخير لانه جاسوسی به روايت شیخ الاسلام از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام در …

یک دیدگاه

1. در موردطبس هم خوب توضیح دادید.فرمانده نیروی دلتاسرهنگ چارلی بکویث اگر اشتباه نکنم سروان راس و دیگر اعضای نیروی دلتاکه در طبس شکست خوردند..امانمیدانم چرا؟قضیه مک فارلین و ورود وی به ایران را کسی توضیح نمیدهد.از کجا به چه صورت برای ملاقات باچه شخص و آیادر آن کتاب انجیل دست خط از ریگان برای شخص مورد نظر در ایران وجود داشت. آیا آن اسلحه کمری فرستاده شده از سوی ریگان خالی بودیا خشاب پر؟بهرحال سوال زیادست