خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)6) طبس و حمله نظامی آمریکا / 2)6)5) مقالات پیرامون تسخیر لانه جاسوسی و حمله نظامی آمریکا در طبس / نگاهي به دانشجویان خط امام و فاتحان لانه جاسوسی آمریکا . شهدا ی دانشجوی پیرو خط امام حرف اول و آخر را زدند

نگاهي به دانشجویان خط امام و فاتحان لانه جاسوسی آمریکا . شهدا ی دانشجوی پیرو خط امام حرف اول و آخر را زدند.

شهید مهدی رجب بیگی در یک مصاحبه مطبوعاتی

محمد حسن سلامه

آنان که به‎دنبال شناسایی دانشجویان خط امام و فاتحان لانه جاسوسی آمریکا هستند،‎ نباید در میان چپ و راست دیروز و امروز جست‎وجو کنند. پاسخ آن‎ها در گلزار شهدای هویزه است‎‎، جایی‎که حسین علم الهدی، محمد فاضل و علی حاتمی و دیگر دانشجویان خط امام که به گروه اخلاص مشهور بودند،‎ همچون سیدالشهدا (علیه‎السلام) تشنه لب و تنها در محاصره دشمن، در روز شانزدهم دی‎ماه 1359، به شهادت رسیدند.

پاسخ آن‎ها، شهید مهدی رجب‎بیگی، معلم، طنزنویس و روزنامه‎نگاری است که در جمع دانشجویان خط امام،‎ مسئولیت‎‎های حساس و بزرگی را چون «مسئولیت برگزاری و انجام گردهمایی جنبش‎‎های آزادی‎بخش جهان در تهران» و «نمایندگی دانشجویان خط امام در گردهمایی جنبش‎‎های آزادی‎بخش» را به عهده داشت. رجب‎بیگی همان جوان دانشجویی است که از طرف دانشجویان مسلمان پیرو خط امام، در مراسم نماز جمعه سخنرانی می‎کرد. همان کسی‎که در مراسم عزاداری روز عاشورا در لانه جاسوسی‎ سرود‎ها و شعار‎های انقلابی سر می‎داد و مردم چهره‎اش را که فریاد می‎زند «مرگ به کارتر»، به‎خاطر دارند.

پاسخ آن‎ها، محمد ورامینی (معروف به عباس ورامینی)، دانشجوی پیرو خط امام است که در سال 1361 به دستور حاج همت و حاج احمد متوسلیان به فرماندهی ستاد لشگر 27 محمد رسول‎الله (صلی‎الله‎علیه‎وآله‎وسلم) منصوب شد تا سرانجام زمانی‎که مسئولیت «ستاد سپاه 11 قدر و قرارگاه نجف اشرف» را بر عهده داشت، در عملیات والفجر 4 در منطقه پنجوین ارتفاعات کانی‎مانگا، بر اثر اصابت ترکش خمپاره 60 به ناحیه پیشانی، در تاریخ 28/8/1362، به بیکران آسمان پرکشید.

شهید محسن وزوائی از فاتحین لانه جاسوسی آمریکا و فاتح قله های سر به فلک کشیده بازی دراز و فرمانده تیپ حضرت رسول(ص)

پاسخ آن‎ها، شهید غلامحسن بسطامی فرمانده سپاه سوسنگرد است که در جریان عملیات والفجر 1، مسئولیت مهندسی رزمی تیپ سیدالشهدا را بر عهده گرفت و با شروع عملیات برای احداث جاده حساسی به منطقه تپه دو قلو در جنوب فکه اعزام و پس از چندین شبانه‎روز کار بی‎وقفه بر روی جاده در 7 اردیبهشت سال 1362 مصادف با 13 رجب به شهادت رسید.

پاسخ آن‎ها، شهید محسن وزوائی‎ است، فرمانده گردان حبیب بن مظاهر تیپ حضرت رسول (صلی‎الله‎علیه‎وآله‎وسلم)‎، نفر سوم کنکور ریاضی فیزیک و اولین فردی که از دیوار سفارت خود را بالا کشید. سخنگو و مترجم دانشجویان و همان کسی که از نیرو‎های ساده تک‎رو، فرماندهان گردان و تیپ ساخت.

پاسخ آن‎ها، شهید دکتر سیداحمد رحیمی‎‎، فرمانده سپاه بیرجند است که در عملیات والفجر 1، حماسه‎ای پایدار از خود به یادگار گذاشت. شهید ناصر فولادی، بخشدار جهادگر مناطق محروم کرمان که در عملیات بیت‎المقدس به شهادت رسید‎، شهید هوشنگ ترکاشوند، مسئول جهاد دانشگاهی دانشکده ادبیات دانشگاه تهران که در جریان عملیات خیبر در جزیره مجنون، به دیدار معبود شتافت. شهید محسن ماندگار، دانشجوی خط امام دانشگاه صنعتی شریف که پس از ١١ سال، پیکر پاکش به دامان خانواده بازگشت و… .

پاسخ سؤال آن‎ها‎‎ ٣٠ شهید دانشجویان خط امام هستند. شاید آن دو جانباز قطع نخاعی که از جمع دانشجویان خط امام باقی مانده‎اند‎، بتوانند به ایشان پاسخ بدهند؛ اما حیف که سال‎هاست سکوت اختیار کرده‎اند

خاطراتی از حاج احمد آقا درباره تسخیر لانه جاسوسی

خاطراتی از حاج احمد آقا درباره تسخیر لانه جاسوسی   دانشجویان مسلمان پیرو خط امام …