خانه / بخش 1) مطالب از مسئول سایت تسخیر / 1)1) مصاحبه های مسئول سایت تسخیر / تفکر اسلامی مردم فلسطین و گرایش به انتفاضه اسلامی زمینه تزلزل روحی و اعتقادی صهیونیست ها را فراهم کرده است

پوریزدانپرست

عضو بسیج اساتید فارس:

تفکر اسلامی مردم فلسطین و گرایش به انتفاضه اسلامی زمینه تزلزل روحی و اعتقادی صهیونیست ها را فراهم کرده است

سید هاشم پور یزدان پرست با اشاره به گسترش تفکر اسلامی بعد از انقلاب گفت: امروزه این تفکر اسلامی زمینه تزلزل روحی، فکری و اعتقادی صهیونیست ها را فراهم کرده است. سید محمدهاشم پور یزدان پرست در گفت و گو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در شیراز، با اشاره به گسترش تفکر اسلامی بعد از انقلاب گفت: برای جلوگیری از این امر، تمامی دستگاه های جاسوسی نظامی غرب و مزدوران منطقه ای با هم همراه شدند تا میلیون ها قربانی در خاورمیانه، نتیجه مبارزه با تفکر اسلامی باشد. عضو بسیج اساتید فارس ادامه داد: با وجود خواست قدرت های دنیا و بیم صهیونیسم بین المللی، بیداری و مقاومت اسلامی به اوج رسیده است و به زودی شاهد گسترش این جریان به سایر سرزمین های اسلامی خواهیم بود. وی اظهار داشت: با طلوع انقلاب اسلامی سران خائن عرب به همراه کارتر و دیگر منافقین در کمپ دیوید به دنبال حل همیشگی مسئله فلسطین بی دفاع صهیونیزم و آمریکا بودند. پوریزدان پرست به اسناد حضور سربازان اسرائیلی در ۱۷ شهریور ۵۷ (جمعه سیاه) اشاره و عنوان کرد: هزاران نفر از مردم ایران در این روز در میدان شهدا با هماهنگی آمریکا، شاه و صهیونیست ها به قتل رسیدند. عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز ربوده شدن امام موسی صدر ۱۰ روز قبل از این فاجعه را نشان از یک توطئه جهانی دانست و اضافه کرد: اینها قصد خفه کردن ندای بیداری اسلامی را که از لبنان آغاز شده بود، داشتند. وی خیانت سادات و پذیرش موجودیت اسرائیل با هماهنگی سران مرتجع عرب را در آن تاریخ به صورت پنهانی ذکر و بیان داشت: در این سال ها حکومت خودگردان به وسیله یاسر عرفات- فردی بظاهر انقلابی- در کمتر از ۱۰ درصد خاک فلسطین تشکیل شد. پوریزدان پرست مقاومت و شروع انتفاضه اول و دوم در سرزمین های اشغالی را نتیجه پوچی مذاکرات و از دست رفتن کرامت انسانی مردم فلسطین خواند. عضو بیسج اساتید فارس ابراز داشت: این از معجزات بزرگ در دوران معاصر بود که ملتی ۲۰ سال با دستان خالی و پرتاب سنگ در برابر قدرت کاملاً مسلح دوام بیاورد. وی افزود: این نامعادله ای بود که در یک طرف هواپیماهای پیشرفته بود و در طرف دیگر نوجوانانی که سلاحی جز سنگ نداشتند. پوریزدان پرست همچنین یادآور شد: همچنین شیخ احمد یاسین، روحانی مبارز فلسطینی ویلچر نشین در یکطرف این نامعادله بود و در سوی دیگر هواپیماهای f16   و هلی کوپترهای آپاچی بودند که برای ترور او آمده بودند. این کارشناس مسائل سیاسی به طرح جدید رژیم صهیونیستی و حامیان او در برگزاری انتخابات فلسطین اشاره و تصریح کرد: هدف از این طرح، سرکار آمدن نیروهای وابسته به صهیونیسم مانند حکومت خودگردان بود. وی بر امکانات نظامی، پشتوانه مالی و تبلیغاتی و سکوت مجامع جهانی در این جنایات تاکید کرد و ابراز داشت: با وجود همه این موارد مردم فلسطین با قدرت، صحنه را حفظ و به حکومت حماس و شخص اسماعیل هنیه رای دادند که این امری فاجعه آمیز برای اسرائیل بود. پوریزدان پرست به دستگیری وزاری دولت و حتی رئیس مجلس این دولت توسط عمال صهیونیستی اشاره کرد و عنوان کرد: حمایت مردمی از دولت حماس با وجود همه جنایات رژیم صهیونیستی، توطئه های آنها را نقش بر آب کرد. دانشجوی سابق پیرو خط امام (ره) در تسخیر لانه جاسوسی به تشویق اسرائیل برای حمله به غزه توسط سران خائن عرب، استناد و اظهار داشت: آمادگی دولت حماس و سازماندهی تشکیلات مقاومت در استفاده از تجربیات حزب الله،  توانست این توطئه عربی، اسرائیلی و آمریکایی را در برابر جهانیان با رسوایی روبرو کند. وی با بیان ناکامی توطئه های رژیم صهیونیستی و بیداری و بسیج عمومی جهانیان تصریح کرد: اینک در درون اسرائیل هم تاثیر مظلوم نمایی این رژیم در بیان دروغ بزرگ هولوکاست و کشتار و قتل عام یهودیان از بین رفته است. پوریزدان پرست با توجه به سه شکست بزرگ اسرائیل؛ فرار از لبنان در ۲۰۰۰،‌ جنگ ۳۳ روزه در ۲۰۰۶ و جنگ ۲۲ روزه در ۲۰۰۹، گفت: زمینه تزلزل روحی، فکری و اعتقادی صهیونیست ها فراهم شده است و در واقع امروز شاهد مهاجرت معکوس در سرزمین های اشغالی هستیم.

درباره ی مدیریت

مروری دوباره به اظهارات ابراهیم اصغرزاده در گفت‌وگو با دکتر یزدان‌پرست؛ لطفاً با فرزند شهید احمدی‌روشن ( مصطفی) و فرزند شهید رضائی نژاد (آرمیتا) همدردی کنید! قسمت دوم