خانه / بخش 1) مطالب از مسئول سایت تسخیر / 1)3) کتاب های تألیفی مسئول سایت تسخیر / همگام با مردم درانقلاب اسلامی جلد اول (تا سقوط خدایگان)

همگام با مردم درانقلاب اسلامی جلد اول (تا سقوط خدایگان)

تدوین: پوریزدان پرست، سید محمدهاشم

ناشر : مرکز اسناد انقلاب اسلامی

تاریخ انتشار: اسفند 1385

تعداد صفحات: 350

قطع: وزیری

نوبت چاپ: اول

شمارگان: 1000

معرفی کتاب:

بررسی سیر تحول و چرایی رخدادهای موثر بر سرنوشت انقلاب و تحلیل فراگیر و درست از این انقلاب بزرگ و مردمی جهان به یقیین باید از درون خاطرات و ناگفته های افراد انقلابی استخراج شود .
لحظه به لحظه این خاطرات با توجه به محدودیت ها یبسیار شدید سیاسی و فضای وحشتناک پلسی جالب و به یاد ماندنی است و گام به گام حرکت نیرو های انقلابی را برای به ثنر رساندن انقلاب نشان می دهد.
این مجموعه در پی آن است تا با ثبت و ضبط جزئیات دوران انقلاب نسل جوان را با فرایند مبارزاتی گذشته آشنا سازد و موجب تقویت حرکت های آینده ی آنها شود.

برای مشاهده ی اطلاعات کتاب شناسی ، فهرست و مقدمه ی کتاب در قالب یک فایل pdf کلیک نمایید.

همگام با مردم درانقلاب اسلامی جلد اول

درباره ی مدیریت

خاطرات سید محمد هاشم پوریزدانپرست از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام از عملیات پیروزمند و حماسه بزرگ شکست حصر آبادان ( عملیات ثامن الائمه ) – قسمت دوازدهم

عذاب وجدان!     فرماندهي در كار نبود. سازمان رزم تقريباً به هم خورده بود. بچّه­هاي …