خانه / بخش 1) مطالب از مسئول سایت تسخیر / 1)3) کتاب های تألیفی مسئول سایت تسخیر / همگام با مردم درانقلاب اسلامی جلد دوم(قلب ما، باند فرودگاه تو)

همگام با مردم درانقلاب اسلامی جلد دوم(قلب ما، باند فرودگاه تو)

تدوین: پوریزدان پرست، سید محمدهاشم

ناشر : مرکز اسناد انقلاب اسلامی

تاریخ انتشار: مرداد ، 1386

تعداد صفحات:456

قطع: وزیری

نوبت چاپ: اول

شمارگان: 1000

معرفی کتاب:

محمد رضا پهلوی ، شاه خودکامه که تمامی راه ها را برای مهار انقلاب می آزمود ، در آخرین تلاش خود در غرقاب انقلاب به شاپور بختیار ، دبیر اجرایی جبهه ملی چنگ انداخت تا بلکه سلطنت رو به اضمحلال خود را حفظ کند ، این در حالی بود که دولت نظامی ازهاری و حکومت نظامی در اغلب شهر ها نه تنها از اعتراضات مردم نکاسته بود بلکه بر دامنه آن نیز افزوده بود . سیر حوادث و تحولات از شانزدهم دی ماه شروع گردید و حکومت دولت مستعجل ( مرغ طوفان ) با خروج شاه از کشور و عزم امام برای بازگشت به وطن وارد مرحله جدیدی شد . اقدامات پیشگیرانه رژیم برای جلوگیری از ورود امام و بستن فرودگاه ها مطالبی است که در این کتاب بررسی شده است .

رای مشاهده ی اطلاعات کتاب شناسی ، فهرست و مقدمه ی کتاب در قالب یک فایل pdf کلیک نمایید.

همگام با مردم درانقلاب اسلامی جلد دوم

درباره ی مدیریت

خاطرات سید محمد هاشم پوریزدانپرست از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام از عملیات پیروزمند و حماسه بزرگ شکست حصر آبادان ( عملیات ثامن الائمه ) – قسمت دوازدهم

عذاب وجدان!     فرماندهي در كار نبود. سازمان رزم تقريباً به هم خورده بود. بچّه­هاي …