خانه / بخش 1) مطالب از مسئول سایت تسخیر / 1)3) کتاب های تألیفی مسئول سایت تسخیر / همگام با مردم در انقلاب اسلامی جلد سوم ، امشب در خیابان ها بمانید .

همگام با مردم در انقلاب اسلامی جلد سوم ، امشب در خیابان ها بمانید .

تدوین: پوریزدان پرست، سید محمدهاشم

ناشر : مرکز اسناد انقلاب اسلامی

تاریخ انتشار: شهريور 1386

تعداد صفحات: 388

قطع: وزیری

نوبت چاپ: اول

شمارگان: 1000

معرفی کتاب:

واپیمای حامل حضرت امام با تمام دل‌نگرانی‌هایش سرانجام صبح روز دوازده بهمن در فرودگاه مهرآباد بر زمین نشست. سرود «خمینی ای امام، خمینی ای امام …» در سالن فرودگاه چنان پرطنین و شوربرانگیز بود كه همه را میخكوب كرده بود. متن پیام خوش آمدگویی كه توسط استاد شهید مطهری نگاشته شده بود، توسط یكی از دانشجویان قرائت شد و سپس ماشین حامل حضرت امام در میان سیل جمعیت خروشان ایران اسلامی راهی بهشت زهرا گردید تا ضمن تجدید پیمان با شهدای انقلاب، اولین دیدار خود را با مردمی كه او را به عنوان امام و رهبر خود با عشق و علاقه پذیرا گشته بودند، سخن بگوید.
از ورود حضرت امام به ایران تا پیروزی انقلاب اسلامی در بیست و دوم بهمن، تحولات و حوادث ایران ضمن پر شماره بودن از حساسیت بسیاری برخوردار بود. تلاش حضرت امام برای تحقق اهداف انقلاب از یك سو ارتش را از رژیم رو به اضمحلال پهلوی جدا كرد و از سوی دیگر با معرفی دولت موقت، عزم قاطع ملت ایران را برای تشكیل نظامی جدید متبلور ساخت. در این اثر كه سومین جلد از مجموعه‌ی «همگام با مردم در انقلاب اسلامی» است مؤلف محترم كه خود از دانشجویان مبارز بوده است، دیده‌ها و مشاهدات خود را با استفاده از منابع تاریخی تا بیست و دوم بهمن با قلمی شیوا روایت كرده است.

برای مشاهده اطلاعات کتاب شناسی ، فهرست و مقدمه ی کتاب در قالب یک فایل pdf کلیک نمایید .

همگام با مردم در انقلاب اسلامی جلد سوم

درباره ی مدیریت

خاطرات سید محمد هاشم پوریزدانپرست از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام از عملیات پیروزمند و حماسه بزرگ شکست حصر آبادان ( عملیات ثامن الائمه ) – قسمت دوازدهم

عذاب وجدان!     فرماندهي در كار نبود. سازمان رزم تقريباً به هم خورده بود. بچّه­هاي …