شهید محمد منتظر القائم فرمانده سپاه یزد يگانه شهيد ماجرای تجاوز آمریکا به ایران از طریق بیابان طبس

شهید محمد منتظر القائم شهادت در طبس

او نه در حمله آمریکائیها بلکه در حمله فانتومها به دستورابوالحسن بنی صدر که در آن زمان رئیس جمهور بود، به شهادت رسید تا برای همیشه رسواگر عناصر مرتبط  و همگام و همکار با ابرقدرتهای جهانخوار گردد.

روز پنجم ارديبهشت 1359 حدود ساعت 12.30 از تهران به سپاه پاسداران انقلاب اسلامي يزد خبري مبني بر وجود چند هواپيما و بالگرد آمريكايي در فرودگاه متروكه حوالي طبس كه مسافران اتوبوسي را به گروگان گرفته اند، گزارش شد.

در ساعت 3 بعدازظهر همان روز از مركز سپاه يزد پنج نفر به سرپرستي محمد منتظر قائم (فرمانده سپاه اين ناحيه) عازم محل حادثه شدند. در همان هنگام چند فانتوم به دستور بني صدر در ارتفاع زياد در حال پرواز بر فراز منطقه بودند. پاسداران به بالگردها نزديك شدند.

در يك سوي جاده دو فروند و در سوي ديگر چهار فروند بالگرد قرار داشت كه يكي از آنها در حال سوختن بود[1].

از ميان افراد اعزامي شهيد محمد منتظر قائم و يك نفر ديگر به محل نزديكتر شدند و مراقب مين گذاري احتمالي بودند تا به خودروي جيپ باقي مانده كه حامل مقداري اسلحه و مهمات بود رسيدند، آن را روشن كردند و به كنار جاده آوردند، سپس به چند موتور سيكلت تريل كه روي كيلومتر شمار آن كاملاً استتار شده بود رسيدند، در اين بين متوجه طوفان شني كه به آنها نزديك مي شد گرديدند، از اولين بالگرد كه گذشتند به وسايلي چون لباس و ماسك برخورد كرده و آنها را به كنار جاده انتقال دادند.

سپس شهيد محمد منتظر قائم و يكي از پاسداران با احتياط داخل يكي از بالگردها شدند كه داخل آن يك تيربار كاليبر 50 سوار شده و روي سه پايه نوار فشنگ به آن وصل شده و آماده شليك بود.در گوشه ديگر حدود 10 كيسه حاوي قطعات كاليبر 50 سوار شده، چند جعبه فشنگ كاليبر 50، تعدادي كيف مخصوص بي سيم صحرايي كه پر از مواد منفجره آماده انفجار بود و يك كلاسور محتوي چند ورقه درجه بندي شده يافتند.

هر كدام از آنها با مقداري وسايل و اسلحه نيروي دريايي آمريكا از بالگرد خارج شدند. در اين هنگام طوفان شن تمام و هوا كاملاً صاف شد.

ناگهان سه يا چهار فانتوم از روي بالگردها عبور كردند، چرخي زده و به سوي آنها بازگشتند و با كاليبر 50 به سمت بالگردي كه دستگاه راداري در آن روشن بود، شليك كردند.

در يك لحظه آن بالگرد منهدم شد و از بين رفت. فانتوم ها كه دور شدند دو پاسدار به سرعت حدود صد متر از آنها فاصله گرفتند و روي زمين دراز كشيدند، اما فانتوم ها همچنان در حال پرواز بودند و به سوي دو پاسدار و ديگر نيروهاي اعزامي از سپاه يزد كه داخل جيپ كنار جاده بودند، تيراندازي مي نمودند.

سرانجام بر اثر انفجار يك راكت، برادر پاسدار محمد منتظر قائم فرمانده سپاه پاسداران يزد به شهادت رسيد و دو تن ديگر زخمي شدند كه به طبس انتقال يافتند[2].

پيكر مطهر شهيد منتظر قائم شب هنگام بر شنهاي كوير آميخته با خون خويش باقي مي ماند و صبحگاهان براي بردن اولين شهيد حمله نظامي مستقيم آمريكا به ايران، از سوي كوير مي آيند و اين در حالي بود كه يك دستش قطع شده و پاره هاي آهن راكت در قلبش فرونشسته و به ديدار حق شتافته بودند.

[1] – این صحیح نیست بلکه بالگرد روشن بوده و پره های آن در حال چرخش بوده است

[2] – این شکل که تعریف شده است صحیح نمی باشد. مسئول سایت که برای بردن سه تن از گروگانهای جاسوس همراه چند تن از دانشجویان خط امام به یزد رفته بود و در مجلس ختم  شهید که در آن آیت الله صدوقی و پدر آن مرحوم و برادر گرانقدرش که بعدا در یک سانحه رانندگی در جاده تهران یزد به همراه خانواده اش فوت نمود،شرکت نموده بود، از زبان پاسداری که همراه شهید بود چنین نقل میکند که ما در هلی کوپتر بودیم که صدای فانتومها آمد و من نگاه کردم و متوجه شدم فانتوم خودی است و لذا به دنبال مدارک دیگر بودیم که آنها به اطراف هلی کوپترها شلیک کردند و این موجب شد که محمد از من بخواهد که از هلی کوپتر بیرون بروم ومن با سرعت به بیرون پریدم و از هلی کوپتر دور شدم و حدود صد متر که دور شدم برگشتم ببینم که محمد از هلی کوپتر بیرون آمد یانه که دیدم او هم از هلی کوپتر بیرون پرید و من  که خیالم راحت شده شروع به دویدن و دور شدن کردم که صدای راکت آمد و وقتی نگاه کردم متوجه انهدام هلی کوپتر شدم و محمد را مشاهده نکردم و وقتی برگشتم و به نزدیکی هلی کوپتر رسیدم با جسد آن شهید که دست راستش قطع شده بود و ارام خفته بود و گویا صد سال است که شهید شده است موجه شدم.

خون شهید محمد منتظر قائم فرمانده سپاه یزد موجب رسوایی دوستان ایرانی سلطه گران آمریکایی گردید

خون شهید محمد منتظر قائم فرمانده سپاه یزد موجب رسوایی دوستان ایرانی سلطه گران آمریکایی گردید …