مهندس شهید سیدجمال میرامیرخانی از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

شهید سید جمال میر امیر خانی از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

مصداق بارز والذینهم فی صلوتهم خاشعون بود.

نام : مجید                               نام خانوادگی : پازوکی

نام پدر : سیدجلال                     تاریخ تولد : 1336

محل تولد : اصفهان                    رشته تحصیلی : برق

تاریخ شهادت : 1361/2/21         محل شهادت : خرمشهر

زندگینامه

شهید سیدجمال میرامیرخانی در سال 1336 در شهر اصفهان در یک خانواده مذهبی دیده به جهان گشود و پس از طی دوره ابتدائی به دبیرستان ادب اصفهان راه یافت. در دبیرستان در ردیف شاگردان ممتاز قرار گرفت و همراه با فعالیتهای مذهبی در سال 1354 دوره دبیرستان را به اتمام رساند و با موفقیت در همان سال در رشته مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف پذیرفته شد. شهید جمال ازهمان آعاز به مسائل مذهبی و سیاسی علاقمند بود و در فعالیتهای دانشجوئی حضور داشت. وی در تظاهرات و راهپیمائیهای قبل از پیروزی انقلاب شرکت فعال داشت. پس از پیروزی انقلاب در کنار سایر برادران سازمان دانشجویان مسلمان دانشگاه تلاش بی وقفه ای را درجهت گسترش آرمانهای اسلام و انقلاب دردانشگاهها و مبارزه با گروهکها آغاز نمود، شرکت وی درجلسات متعدد دانشجویان مسلمان و نقطه نظرهائی که ارائه می داد حاکی از عمق عشق و تعهد او به انقلاب اسلامی بود. در اوایل انقلاب که ایادی داخلی استکبار جهانی بر علیه روحانیت بسیج شده بودند شهید جمال به خوبی این توطئه را دریافته بود و لذا در سخنانش همیشه از روحانیت اصیل و متعهد دفاع می کرد و این را در وصیتنامه اش نیز متذکر شده است. شهید جمال پس از پیروزی انقلاب اسلامی بیشتر به طرف مسائل سیاسی گرایش پیدا کرد. پس از تعطیلی دانشگاهها و در جریان انقلاب فرهنگی در رابطه با چگونگی تحقق آن به دفتر تحکیم وحدت دانشجویان مسلمان پیوست و مرتبا طرح هایی درجهت ایجاد دانشگاه اسلامی و تحقق اهداف انقلاب فرهنگی ارائه می نمود. پس از مدتی در دفتر تحکیم وحدت به قم رفت و بعد از آن از طرف سپاه به سوسنگرد اعزام شد و مدتی مسئولیت تدارکات سپاه سوسنگرد را به عهده داشت. پس از شهادت همسنگرش شهید قدوسی (فرزند آیت ا… قدوسی) شهید جمال نیز در جریان عملیات بیت المقدس دعوت حق را لبیک گفت و به جوار رحمت وی شتافت، خدایش رحمت کناد که چگونه زیستن  و چگونه مردن را از مولایش حسین آموخته بود. از خصوصیات اخلاقی آن شهید، صفا، صمیمیت و مهربانی و خلوص،  صداقت، عشق و علاقه خاص و تعبد او نسبت به امام امت را می توان نام برد. وی مجذوب و شیفته رهبرش بود و در این رهگذر از هیچ چیز دریغ نداشت. در نمازش خشوع خاصی داشت که حاکی از عمق ارتباط او با خدای متعال بود. مصداق بارز والذینهم فی صلوتهم خاشعون بود.

مزار پاکش در تکیه شهدا اصفهان قرار دارد.

« روحش شاد و یادش گرامی باد »

سید جمال میر امیر خانی دانشجوی مسلمان پیرو خط امام

وصیت نامه شهید مهندس سید جمال میر امیر خانی دانشجوی مسلمان پیرو خط امام