مهندس شهید غلام حسین احمدی از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

شهید غلامحسین احمدی از شهدای دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

غلام‌حسین احمدی در بهمن‌ماه سال ۱۳۳۶ در شهر اصفهان چشم به جهان هستی گشود. هنوز کودکی بیش نبود که زبان دعا را فرا گرفت و به مناجات مشغول شد. هفت ساله بود که به مدرسه رفت؛ دانش‌آموز دبیرستان ادب اصفهان بود که با مسایل سیاسی آشنا گشت.

در سال ۱۳۵۵ در رشته‌ی مهندسی برق (‌ الکترونیک ) در دانشگاه صنعتی امیرکبیر پذیرفته شد. در طول تحصیلات دانشگاهی به گسترش فعالیت‌های سیاسی و مذهبی پرداخت و در جریان مبارزات سیاسی علیه نظام منحوس پهلوی حضور فعال داشت. بعد از انقلاب فرهنگی و تعطیلی دانشگاه‌ها به خدمت در جهاد سازندگی اصفهان مشغول شد. وی در سال ۱۳۵۹ به عضویت رسمی سپاه پاسداران درآمد و راهی کردستان گشت.

قبل از شروع عملیات محرم، مسئولیت خود را در واحد زرهی به پایان رساند و به گروه خط ‌شکن پیوست. در شب حمله، گروه خط‌ شکن پس از عبور از مواضع تعیین شده، با طغیان آب رودخانه در مسیرشان مواجه شدند و گروهی مجروح و شهید شدند. غلام‌حسین نیز پس از نبردی قهرمانانه از ناحیه‌ی سر مجروح شد و در سنّ ۲۵ سالگی در عین‌خوش در تاریخ ۱۱/۸/۱۳۶۱ هنگام عملیات محرم به شهادت رسید.

2 دیدگاه

1. ابوالفضل عرفانیان سرافراز

با سلام ودرود به روان پاک شهیدان،خیلی دلم میخواست که بر سر مزار این شهید بزرگوار شرفیاب میشدم، از خدا میخوام که شفاعت این شهید رو شامل حال این بنده سرا پا تقصیر بگرداند، اگر کسی از دوستان یا خانواده این پیام را مطالعه می‌کنند تقاضا دارم که آدرس مزار و قطعه اش رو به آدرس ایمیلم ارسال کنید، با تشکر.

2. سلام و با تشکر از سایت خوبتون، طبق عکس مزار این شهید بزرگوار که یکی از دوستانم از اصفهان برایم فرستادند، تاریخ شهادت ایشان ۱۱ آبان ماه می باشد نه ۱۷ آبان.