زندگینامه مهندس شهید عبدالرحمن یا علی مدد از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

محل تولد : بوشهر                رشته تحصیلی : مهندسی عمران

تاریخ شهادت : 1360/6/27    محل شهادت : سوسنگرد

زندگینامه

عبدالرحمن در آغازین روز شهریورماه سال 1337 در بندر بوشهر متولّد شد. او از پنج سالگی به مدرسه رفت و از 8 سالگی نماز خواندن را آغاز کرد و به آموختن قرآن مجید همت گمارد. دوره‌ی متوسطه را در دبیرستان سعادت بوشهر در رشته‌ی ریاضی با موفقیت به پایان برد و با معدل 20 به عنوان شاگرد اول استان ، موفق به اخذ دیپلم شد و بدون کنکور در سال 1356 وارد دانشگاه شد. تا سال سوم دانشگاه ، در رشته‌ی عمران تحصیل نمود که انقلاب شد و دانشگاه‌ها به تعطیلی کشیده شد. البته در دانشگاه پس از 6 ماه استادیار شد.

هم‌زمان با شروع جنبش امت مسلمان ایران علیه استبداد پهلوی در تظاهرات گسترده‌ی مردم به طور فعال شرکت می‌کرد. پس از پیروزی انقلاب با مطرح شدن انقلاب فرهنگی ، با درک عمیق و ریشه‌ای که در این‌باره داشت ، سعی کرد از انحراف دانشگاه جلوگیری کند. چندی بعد به عضویت هیئت‌های 7 نفره‌ی واگذاری زمین درآمد و از تهران رهسپار استان خراسان شد و در آن‌جا به مدت 1 سال به فعالیت پرداخت.

هم‌زمان با شروع جنگ در مهرماه 1359 به میدان نبرد شتافت. بعد از مدتی که دیده‌بانی در ارتش را بر عهده داشت ، به سپاه پاسداران در اهواز پیوست و راهی سوسنگرد شد. در آن‌جا مدتی کارهای تبلیغاتی و کار در کتابخانه را به عهده داشت و علاوه بر آن مسئولیت کارهای تدارکاتی سپاه را در سوسنگرد عهده‌دار شد.

سرانجام در منطقه‌ی سوسنگرد در تاریخ 1360/6/27 در سنّ‌ 23 سالگی به شهادت رسید و در گلزار شهدای بوشهر ( بهشت صادق ) آرام گرفت.