وصیتنامه شهید مهندس عبدالرحمن یا علی مدد دانشجوی عمران دانشگاه امیر کبیر و از دانشجویان پیرو خط امام

وصیتنامه شهید شهید عبدالرحمن یا علی مدد دانشجوی عمران دانشگاه امیر کبیر و از دانشجویان پیرو خط امام

پدر و مادر خوب و مهربانم، سلام علیکم.

امیدوارم سلام فرزندتان را بپذیرید. من به فرمان امام امت برای حفاظت از تمامیت اراضی کشور و حفاظت از ناموس برای بیرون راندن دشمن به عضویت رسمی سپاه پاسداران درآمدم و اسلحه به دست ، وارد جبهه شدم و حال در خط مقدم با صدامیان کافر پیکار می‌کنم. چنانچه برای اسلام راستین و دین محمدی و انقلاب شهید شدم ، شما وظیفه دارید که سنگر اسلام را محکم نگاه دارید.

پدر و مادر عزیزم ، شما را به خدا می‌سپارم. من همه چیز خودم را نادیده گرفتم و پشت پا به همه چیز زدم. برای آینده‌ی شما ، برای دفاع از تمامیت ارضی کشور و برای دفاع از انقلاب اسلامی‌مان ، لباس پاسداری به تن کرده‌ام و با دشمن می‌جنگم. اگر شهید شدم ، مرا حلال کنید.

پدرم و مادرم ، خداوند شما را دوست دارد چرا که چنین فرزندی در دامن خود تربیت کرده‌اید.

مادرم ، فرزندت را حلال کن. تو را می‌بوسم و خداحافظی می‌کنم.

پدرم ، می‌دانم از کار افتاده شدی، پروردگار بزرگ به شما کمک می‌کند ؛ ناراحت نباشید و شاد باشید که چنین فرزندی تربیت کرده‌اید.

پدر و مادرم ، به شما توصیه می‌کنم که دست از یاری امام امت ، خمینی کبیر برندارید. البته شما خودتان بهتر از من پیرو خط امام هستید. ولی من هم به شما سفارش می‌کنم.

والسلام- وقت نماز است- خداحافظ.

وقتی نامه به دست شما می‌رسد که دیگر من در بین شما نیستم.

فرزند مهربان شما و پاسدار انقلاب

عبدالرحمن یاعلی مدد