زندگینامه شهید مهندس سیداحمد کدخدازاده از دانشجویان پیرو خط امام و فاتح لانه جاسوسی

شهید سید احمد کدخدازاده از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

نام : احمد                             نام خانوادگی : کدخدازاده

نام پدر : سیدمحمود                تاریخ تولد : 1339/8/21

محل تولد : قائمشهر                رشته تحصیلی : مهندسی مکانیک دانشگاه امیر کبیر

تاریخ شهادت : 1361/3/13       محل شهادت : شلمچه13920813000048_PhotoL 13920813000041_PhotoL

زندگینامه

سیداحمد در بیست و یکمین روز از آبان ماه سال 1339 در قائم شهر دیده به جهان هستی گشود. روزهای کودکی اش را با شادی و نشاط سپری کرد و برای آموختن علم به مدرسه رفت.

اول دبیرستان را در مدرسه جامع شهرستان ساری سپری نمود و برای سال های بعد به دبیرستان رازی قائم شهر منتقل شد و در خرداد ماه 57-1356 مدرک دیپلم خود را دریافت کرد.

سید به اصرار اقوام برای ادامه تحصیل در خارج از کشور در کنکور زبان خارجه شرکت جست و موفق گردید ولی باطناً علاقه ای به تحصیل در خارج از ایران نداشت لذا به همین دلیل در کنکور سراسری 1357 شرکت کرد و در رشته مکانیک دانشگاه امیرکبیر تهران قبول و مشغول تحصیل شد.

شهید سید احمد کدخدا دانشجوی پیرو خط امام و دانشجوی دانشگاه امیر کبیر

با آغاز حمله عراق به ایران و اقدامات ضد انقلابیون در غرب کشور عاشقانه قدم در راه جهاد گذارد و مدتی در غرب کشور از جمله آذربایجان غربی و بعد در سنندج به دفاع از آرمان های کشور مشغول شد.

کدخدازاده بارها در عملیات های جنوب کشور شرکت کرد و چهار مرتبه زخم عشق را به جان خرید و سرانجام در روز سیزدهم خرداد ماه سال 1361 در جبهه شلمچه هنگامی که 22 سال بیشتر نداشت به شهادت رسید.

« روحش شاد و یادش گرامی باد »

شهید احمد کدخدا

منبع : سایت sobh.org