خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)4) زندگی نامه شهداي گرانقدر دانشجوي پیرو خط امام / 2)4)8) شهيدعلي صبوري / زندگینامه شهید بزرگوار مهندس علی صبوری از دانشجویان پیرو خط امام

زندگینامه شهید بزرگوار مهندس علی صبوری از دانشجویان پیرو خط امام

زندگینامه شهید بزرگوار علی صبوری  از دانشجویان پیرو خط امام

زندگینامه شهید بزرگوار علی صبوری  از دانشجویان پیرو خط امام
زندگینامه شهید بزرگوار علی صبوری از دانشجویان پیرو خط امام

در اسفند سال ۱۳۳۹ (هجری شمسی )در خانواده ای متوسط و مذهبی در شهر تهران دیده به جهان گشود . علی از همان اوان طفولیت با مجالس روضه و عزاداری سید الشهدا (ع)آشنا گردید و روح پاکش با تعلیمات اسلام عزیز و با اهداف و مجاهدات پیامبر عزیز اسلام (ص) و ائمه هدی ، خصوصاً ابا عبدالله (ع) ممزوج و آمیخته شد . شهید عزیز از استعداد و هوش سرشاری برخوردار بود و این ویژگی از اوان کودکی و خصوصاً دوران تحصیل ابتدائی در او نمایان بود. در دوران تحصیل از لحاظ درسی و اخلاقی در بین همکلاسی هایش ممتاز و نمونه بود بطوریکه پس از اتمام کلاس چهارم ابتدائی ،موفق شد سال بعد به کلاس هفتم دبیرستان (نظام قدیم ) راه یابد . و درپایان همان سال تحصیلی در میان شاگردان رتبه اول را حائز گردد .

حضور جو مذهبی و ضد رژیم منحوس پهلوی، در منزل و نیز دور بودن از تبلیغات مسموم رژیم بواسطه تحریم وسائل ارتباط جمعی و حضور فعال وی در مجالس وعظ و عزاداری ابا عبدالله (ع) شخصیت واقعی علی را از کودکی شکل داد و علی در این فضا رشد کرد و روح بزرگ و متلاطم خود را سمت و هدف بخشید تا نهایتاً انجام خوشی چون شهادت نصیب او شد .

شهید صبوری در سال ۱۳۵۷ یعنی در اوج انقلاب، پس از شرکت در گزینش دانشجو در رشته معدن دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک) پذیرفته شد. پس از ورود به دانشگاه از همان ابتدا با عضویت و فعالیت در سازمان دانشجویان مسلمان دانشگاه، به مبارزه ی جدی و مستمر با نظام طاغوت پرداخت. با اوج گیری انقلاب پرشکوه اسلامی علی خودرا کاملا در اختیار انقلاب قرار داد و از آن روز تا لحظه شهادت از بذل مال و جان در راه اسلام و انقلاب و جمهوری اسلامی دریغ نورزید. فعالیتهای او در محل، از جمله تشکیل کتابخانه و مبارزه با عناصر منحرف و فعالیت شدیدی در مسجد محل از یاد اهالی محله نخواهد رفت، فعالیت علی در محل بحدّی بود که علیرغم جوانی و کمی سن بودن وی بعنوان یکی از اعضای شورای هیئت امنای مسجد محل پذیرفته شد .

در زمان شکل گیری انقلاب اسلامی علی شب و روز در فکر مبازره بود . و در تظاهرات در تهران و حتی دیگر شهرها شرکت فعّال داشت، علی به یک شهر وابسته نبود، هر جا که جرقه ی از انقلاب پدید آمد علی بسرعت به آنجا می شتافت و در شعله ور کردن انقلاب تلاش می نمود. یکبار در حین تظاهرات توسط مزدوران شاه دستگیر شد، ولی پس از دستگیری در ریو ارتشی ، با مزدوران به کتک کاری پرداخت .

علی هنگامیکه در دانشگاه انجام وظیفه می کرد از جبهه و جنگ نیز غافل نبود ،بطوریکه در عملیات فتح المبین و رمضان شرکت کرد، با شروع عملیات های والفجر شهید صبوری کاملاً به جبهه پیوست و نبرد با رژیم بعثی را بعنوان مسئله اصلی و پیشه اصلی خود برگزید ،در عملیات والفجر ۱ از ناحیه سر جراحت برداشت ولی چون مسئولیت یکی از محورهای عملیات با بود تاچند روز پس مجروح شدن به پشت خط برای مداوا ی سرپائی بلافاصله به خط مقدم جبهه باز گشت . پس از پایان این عملیات او که از خود شایستگی و استعداد زیادی نشان داده بود مسئولیت واحد مهندسی رزمی لشکر محمد رسول الله را پذیرفت و تال لحظه شهادت در این سمت بخوبی انجام وظیفه نمود . علی یکبار که پس از عملیات به تهران آمده بود ،در ملاقات خصوصی با حضرت امام اشک فراوان ریخته بود بطوریکه صدای گریه اش بلند شد و از امام تقاضای دعا باری شهادت نموده بود .پس از ملاقات با حضرت امام به مشهد رفته بود و در پاسخ به سئوال یکی از دوستان که از او علت رفتن به مشهد را جویا شده بود ، گفته بود برای خداحافظی با امام رضا (ع) به مشهد رفته بودم.

او همیشه بخاطر رعایت حال مادرش که از ناراحتی قلبی رنج می برد ، از بیان فعالیت خود در جبهه و خداحافظی طولانی خودداری می‌کرد ، ولی آخرین باری که عازم جبهه بود بگونه ای دیگر رفتار کرد. مادر را آغوش گرفت و گفت : مادر اگر می خواهی حضرت زهرا از شما راضی باشد صبر کن ! و آن بار وداعی عارفانه با مادر و خانواده خود کرد و همه احساس کردند که رفتن این بار علی مثل رفتن های قبل نیست

شهید صبوری به جبهه بازگشت.بنده ای از بندگان صالح خدا که از آن هنگام که خود را شناخت پا در میدان مبارزه با ستم و ستمگران گذاشت و از تمام صحنه های مبارزه سر فراز و فاتح بیرون آمد. اکنون بسان فولاد آبدیده ومستغنی از بسیاری از اشیا شده بود ،و گوئی خود را برای نیل به احدی الحسنین مهیا می کند و در پی آنست که از آخرین آزمون خداوندی نیز پیروز و مقبول بدر آید و به فوز عظیم حضور در ضیافت … نایل آمد .

ویژگیهای روحی و اخلاقی شهید عزیز علی صبوری از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام و دانشجوی دانشگاه امیرکبیر

بسم الله الرحمن الرحیم ویژگیهای روحی و اخلاقی شهید عزیز علی صبوری از دانشجویان مسلمان …