شهید مهندس ناصر فولادی دانشجوی متالورزی دانشگاه صنعتی شریف و از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

شهید ناصر فولادی دانشجوی متالورزی دانشگاه صنعتی شریف و از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

شهید ناصر فولادی در سال ۱۳۳۸ در کرمان دیده به جهان گشود. تحصیلات ابتدایی را در دبستان جیحون و دورة متوسّطه را در دبیرستان علوی به پایان رسانید؛ دبیرستانی که به علّت فعالیت‌های همین دانش‌آموزان توسط ساواک تعطیل شد ولی با اوج‌گیری انقلاب بازگشایی شد.

‌ناصر در سال ۵۷ دیپلم گرفت و در کنکور همان ‌سال شرکت کرد و در رشتة متالوژی دانشگاه صنعتی شریف پذیرفته شد. او در اشغال لانة جاسوسی جزو دانشجویان پیرو خطّ امام بود و نقش فعّالی را در این انقلاب ایفا نمود. بعد از تحویل گروگان‌ها و بسته شدن دانشگاه‌ها در جریان انقلاب فرهنگی، به سپاه پاسداران منطقة ۶ کرمان ملحق شد و پس از گذراندن دورۀ تعلیمات نظامی، جهت کمک‌رسانی به مردم فقیر مهاباد و کامیاران به آنجا اعزام شد.

پس از آغاز جنگ تحمیلی، ناصر به سومار اعزام شد و مسئولیت انتقال شهدا و مجروحین به کرمان را برعهده‌ گرفت. پس از آن به مدّت هفت ماه بخش‌دار جبالبارز در شهرستان جیرفت شد و با رسیدگی فعال به امور روستاییان در جهت تامین رفاه آنان قدم‌های موثری برداشت. از جمله خدماتی که ارائه کرد، برق‌کشی، جاده‌سازی و احداث تعداد زیادی حمام برای روستاییان بود.

ناصر می‌دانست کاری که می‌کند جهاد است ولی جهاد بالاتر را جبهه می‌دانست. به همین دلیل استعفا داد و به سپاه رفت. مدتی مسئول تربیت بدنی سپاه منطقة ۶ گردید و سپس به جبهه رفت و در عملیات بیت المقدس شرکت کرد.

ناصر مسئول تبلیغات جنگ در خطّ اول شده بود و در نهایت به‌هنگام سیم‌کشی برای بلندگوهایی که به منظور دعوت نیروهای عراقی به بازگشت به حق در کنار اروندرود نصب می‌شدند، بوسیلة ترکش خمپاره به آرزوی دیرین خود یعنی شهادت رسید.

شهید فولادی در هیچ زمانی دست از تبلیغ اسلام برنمی‌داشت و همواره به تزکیة نفس و ترغیب دیگران به این امر مهم می‌پرداخت. شعار دل و زبانش در هرجا که حضور می‌یافت، پیروی از خط امام و دفاع از اسلام و دعایش توفیق شهادت بود و با تمام وجود خود را برای شهادت آماده می‌کرد.

کم غذا می‌خورد. برای تقویت اراده به کوهنوردی می‌رفت و در جای سخت می‌خوابید. از دروغ دوری می‌جست. برای پایداری بر راه شهدا، در هر شهر که قدم می‌گذاشت اول به گلزار شهدای آن شهر می‌رفت.

از خدا می‌خواست که همسری نصیبش شود که مشوّق راهش گردد که چنین هم شد.

زیاد عبادت می‌کرد. حتی در شب قبل از شهادتش هم تا صبح نخوابیده و به عبادت مشغول بود. چه بسا که خود را برای ملاقات با معبودش آماده می‌کرد و می‌خواست که پاک و منزّه با خدایش دیدار کند.

۱۶ مرداد ۱۳۹۰ | نوشته شده توسط نیستان

شهيد ناصر فولادي از فاتحين لانه جاسوسي آمريكا

شهيد ناصر فولادي بخشدار جبال بارز در شهرستان جیرفت ،استان کرمان  ناصر، گل سفید رنگ …