خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)4) زندگی نامه شهداي گرانقدر دانشجوي پیرو خط امام / 2)4)19) شهید غلامحسین احمدی / مهندس شهید دانشجوی پیرو خط امام غلام حسین احمدی دانشجوی دانشگاه امیرکبیر

مهندس شهید دانشجوی پیرو خط امام غلام حسین احمدی دانشجوی دانشگاه امیرکبیر

مهندس شهيد دانشجوی پیرو خط امام غلام حسين احمدي دانشجوی دانشگاه امیرکبیر

غلام‌حسين احمدي در بهمن‌ماه سال 1336 در شهر اصفهان چشم به جهان هستي گشود. هنوز كودكي بيش نبود كه زبان دعا را فرا گرفت و به مناجات مشغول شد. هفت ساله بود كه به مدرسه رفت؛ دانش‌آموز دبيرستان ادب اصفهان بود كه با مسايل سياسي آشنا گشت.

در سال 1355 در رشته‌ي مهندسي برق (‌ الكترونيك ) در دانشگاه صنعتي اميركبير پذيرفته شد. در طول تحصيلات دانشگاهي به گسترش فعاليت‌هاي سياسي و مذهبي پرداخت و در جريان مبارزات سياسي عليه نظام منحوس پهلوي حضور فعال داشت. بعد از انقلاب فرهنگي و تعطيلي دانشگاه‌ها به خدمت در جهاد سازندگي اصفهان مشغول شد. وي در سال 1359 به عضويت رسمي سپاه پاسداران درآمد و راهي كردستان گشت.

قبل از شروع عمليات محرم، مسئوليت خود را در واحد زرهي به پايان رساند و به گروه خط ‌شكن پيوست. در شب حمله، گروه خط‌ شكن پس از عبور از مواضع تعيين شده، با طغيان آب رودخانه در مسيرشان مواجه شدند و گروهي مجروح و شهيد شدند. غلام‌حسين نيز پس از نبردي قهرمانانه از ناحيه‌ي سر مجروح شد و در سنّ 25 سالگي در عين‌خوش در تاريخ 17/8/1361 هنگام عمليات محرم به شهادت رسيد.