شهید مهندس سید جمال میر امیر خانی دانشجوی مسلمان پیرو خط امام

شهید سید جمال میر امیر خانی

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۰

زندگی‎نامه

سید جمال در سال ۱۳۳۶ در شهر اصفهان در یک خانواده مذهبی دیده به جهان گشود. او پس از طی دوره ابتدایی به دبیرستان ادب اصفهان راه یافت. در دبیرستان در ردیف شاگردان ممتاز قرار گرفت و همراه با فعالیت‌های مذهبی در سال ۱۳۵۴ دوره دبیرستان را به اتمام رساند و با موفقیت در همان سال در رشته مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف پذیرفته شد. سید جمال از همان آغاز به خاطر علاقه‌ای که به مسائل مذهبی و سیاسی داشت، وارد فعالیت‌های دانشجویی شد. وی در تظاهرات و راهپیمایی‌های قبل از پیروزی انقلاب شرکت فعال داشت. پس از پیروزی انقلاب در کنار سایر برادران سازمان دانشجویان مسلمان دانشگاه‌ها تلاش بی‌وقفه‌ای را در جهت گسترش آرمان‌های اسلامی و انقلابی در دانشگاه‌ها و مبارزه با گروهک‌ها آغاز نمود. شرکت وی در جلسات متعدد دانشجویان مسلمان و نقطه نظرهایی که ارائه می‌داد حاکی از عمق عشق و تعهد او به انقلاب اسلامی بود. در اوایل انقلاب که ایادی داخلی استکبار جهانی بر علیه روحانیت بسیج شده بودند، شهید جمال به خوبی این توطئه را دریافت و در سخنانش همیشه از روحانیت اصیل و متعهد دفاع می‌کرد.

او پس از تعطیلی دانشگاه‌ها، در جریان انقلاب فرهنگی و در رابطه با چگونگی تحقق آن به دفتر تحکیم وحدت دانشجویان مسلمان پیوست و طرح‌هایی در جهت ایجاد دانشگاه اسلامی و تحقق اهداف انقلاب فرهنگی ارائه نمود.

پس از مدتی فعالیت در دفتر تحکیم وحدت به قم رفت و بعد از آن از طرف سپاه به سوسنگرد اعزام شد و مدتی مسئولیت تدارکات سپاه سوسنگرد را بعهده داشت. پس از شهادت همسنگر عزیزش شهید قدوسی(فرزند آیت ا… قدوسی) وی نیز در جریان عملیات بیت المقدس و آزاد‌سازی خرمشهرشرکت نمود و در تاریخ ۲۰/۲/۶۵ دعوت حق را لبیک گفت و به جوار رحمت حق شتافت.

| نوشته شده توسط نیستان

شهید سید جمال میر امیر خانی دانشجوی دانشگاه صنعتی شریف

گوشه ای از زندگینامه شهید مهندس جمال میرامیرخانی دانشجوی دانشگاه صنعتی شریف به روایت یکی ازدوستانش”

شهید سید جمال میر امیر خانی دانشجوی دانشگاه صنعتی شریف