خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)4) زندگی نامه شهداي گرانقدر دانشجوي پیرو خط امام / 2)4)17) هوشنگ« صادق» ترکاشوند / آشنايی با دانشجوی شهيد هوشنگ( صادق) تركاشوند، جهادگر و از دانشجویان پيرو خط امام(ره)

آشنايی با شهيد هوشنگ( صادق) تركاشوند، جهادگر و از دانشجویان  پيرو خط امام(ره)

گروه سياسی: در جمع دانشجويان پيرو خط امام (ره) كه به امر ولی فقيه در برابر استكبار جهانی ايستادند و دست شيطان‌صفتان تاريخ را برای هميشه رو كردند، نام شهيدهوشنگ تركاشوند، مسئول جهاد دانشگاهی دانشكده ادبيات دانشگاه تهران همچون ستاره‌ای درخشان در آسمان پايداری می‌درخشد.

شهيد هوشنگ( صادق) تركاشوند، جهادگر و از دانشجویان  پيرو خط امام
شهيد هوشنگ( صادق) تركاشوند، جهادگر و از دانشجویان پيرو خط امام

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (يكنا) هوشنگ تركاشوند كه از جمله دانشجويان پيرو خط امام(ره) همراه با يارانش استوار و جسورانه لانه شيطانی و جاسوسی آمريكای جهان‌خوار را فتح كرد، در سال 1335 در ملاير چشم به جهان گشود.

او از همان ابتدا همچون ديگر بيداردلان عرصه مردانگی تاب سكوت در برابر ظلم و بی‌عدالتی نياورد و برای مقابله با رژيم دست‌نشانده پهلوی علاوه بر شركت در اعتصابات دانشجويی، با پخش اعلاميه‌های امام خمينی(ره) به مبارزه با استبداد و ستم پرداخت.

به دليل نقش فعال و مؤثرش در افشای ابهت پوشالی سلطنت دوهزار و پانصدساله شاهنشاهی و سلطه بيگانگان، نهايتاً از خوابگاه دانشجويی اخراج و كمك‌هزينه تحصيلی او قطع شد و توسط ساواك دانشگاه از پدرش تعهد بر كنترل بر رفتار هوشنگ تركاشوند گرفته شد.

طولی نكشيد تا خيل بی‌شمار همراهان تركاشوند، ثمره مقاومت و بيداری خود را چيدند و امام و رهبر خود را پس از پانزده سال در آغوش كشيدند و پايه انقلاب اسلامی را در كنار ولی امر مسلمين جهان بنا نهادند و پيروی از خط و مشی امام و ولی فقيه دوران را سند چشم‌انداز خود ساختند و گوش به فرمان بنيانگذار كبير انقلاب شدند.

«بر دانش‌آموران و دانشگاهيان و محصلين علوم دينيه است كه با قدرت تمام حملات ود را بر ضد آمريكا و اسرائيل گسترش داده و آمريكا را وادار به استرداد اين شاه مخلوع جنايتكار كنند و اين توطئه بزرگ را بار ديگر شديداً محكوم كنند»؛ هنوز نوای امام امت در فضا طنين‌افكن بود كه امت مجاهد ايران اسلامی و پيشقراول آنها، دانشجويان مطيع امر ولايت، سفارت آمريكا را با شعارهای ضد استكباری خود محاصره كردند و طولی نكشيد كه انقلابی ديگر در سيزدهم آبان‌ماه 1358 به وقوع پيوست و سند توطئه و خيانت شيطان بزرگ نمايان شد؛ هوشنگ تركاشوند جزو اولين كسانی بود كه از لانه جاسوسی را فتح كرد؛ انقلاب دوم زمانی به دست ياران تركاشوند به وقوع پيوست كه سرای استكبار و سلطه را با دستانی خالی مسخّر خود ساختند.

تركاشوند همراه با انقلاب شد و همراه با انقلاب ماند؛ در دانشگاه‌ها با عوامل منافق مبارزه كرد و در ستاد انقلاب فرهنگی و كميته علوم انسانی حضور يافت و به عنوان مسئول جهاد دانشگاهی دانشكده ادبيات لحظه‌ای از كوشش و تلاش برای به ثمر رساندن انقلاب اسلامی از پای ننشست.

هنوز غبار مبارزات انقلابی و فتح سنگرهای استكبار از تن تركاشوند رخت نبسته بود كه دست تجاوز بعثيان عراقی به ملت ايران دراز شد و تركاشوند را برای مقابله‌ای ديگر به جبهه‌های حق عليه باطل كشاند.

هوشنگ تركاشوند در جزيره مجنون و در عمليات خيبر، در روز هشتم اسفند سال 62 به ديدار معشوق شتافت و به نامش در عرصه افتخار، عزت، مقاومت و جهاد ماندگار شد.

آنچه در ادامه آمده است، بخشی از وصيتنامه شهيدهوشنگ تركاشوند، دانشجوی شهيد پيرو خط امام(ره) است.

«هدف از خلقت انسان برخورداری وی از رحمت الهی است و اين رحمت از اين باب است كه توفيق می‌يابد بندگی خداوند را بكند و حمد او را به جای آورد و اين بندگی و اطاعت چيزی جداگانه از زندگی روزمره‌اش نيست، بلكه همين زندگی اگر طبق فطرت الهی و احكام الهی صورت گيرد همه‌اش عبادت است.

نماز را حتماً به پا داريد و قرآن را حتی‌المقدور روزانه تلاوت نموده و به ترجمه آيات آن توجه كنيد. چه، دستورالعمل زندگی ما ابتدا در قرآن است و اگر با آن آشنا نباشيم و آن را در متن زندگی قرار ندهيم چگونه می‌توانيم ادعای مسلمانی كنيم و مثل كسانی می‌ماند كه بگويد باسوادم در حاليكه تا حال خط نخوانده.

در طول زندگی ائمه اطهار و اين چند سال حكومت اسلامی، محرز گرديده كه هيچ حكومتی حكومت حقه نيست الا حكومت اسلام و هيچ رابطه‌ای بين امت و امام و ملت و دولت صحيح‌تر و سالم‌تر از آنچه كه اسلام در اين زمينه شرح و تبيين نموده است، نيست و نخواهد بود.

آنچه كه مأموران و مسئولان دولتی انجام می‌دهند به نظر شما يا صحيح است يا ناصحيح. اگر صحيح است بايستی اگر تماس مستقيم می‌توانيم داشته باشيم مستقيماً اشكال را به وی گوشزد و علت آن را جويا شويم آنگاه يا اشكال ما وارد نيست و جواب می‌گيريم و يا وارد است كه در اين صورت يا قبول می‌كند و يا قبول نمی‌كند، آنگاه به مسئولان بالاتر و يا كسی كسی كه می‌تواند روی او نفوذ داشته باشد مسئله را درميان می‌گذاريم و باز به همين ترتيب اگر اشكال بود به مسئولان بالاتر يكی پس از ديگری مسئله مطرح می‌شود و اين روال امر به معروف و نهی از منكر در جامعه اسلامی است و همينطور كه ملاحظه فرموديد ايراد و اشكالی به نظر رسيد در مورد مأموران و مسئولان دولتی نبايستی با افرادی كه ذی‌ربط و ذی‌صلاح نيستند در ميان گذاشته شود كه در اين صورت دو گناه انجام گرفته؛ يكی غيبت و دوم تضعيف حكومت اسلامی.»

خلاصه وصيتنامه شهيد صادق (هوشنگ ) تركاشوند از دانشجويان فاتح لانه جاسوسي آمريكا

اين وصيت نامه ها انسان را مي لرزاند و بيدار مي كند. امام خميني(ره)  بسم …