عذرخواهی 12 فعال جریان فتنه از آمریکا

عذرخواهی 12 فعال ضد انقلابی جریان فتنه 88 از آمریکا

14 آبان 1389

12 ضد انقلاب و از حامیان فعال میرحسین موسوی در نامه‌ای که در ارگان رسمی سازمان جاسوسی آمریکا(سیا) منتشر کرده‌اند، از آمریکا به دلیل تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در سال 58 توسط دانشجویان پیرو خط امام، عذرخواهی کرده‌اند.ب

ه گزارش شبکه ایران، این 12 نفر در نامه خود به باراک اوباما با تکرار اهانت ها و اتهامات محافل افراطی صهیونیستی علیه ایران، ادعا کرده اند که “امروز با گذشت بیش از سه دهه از قطع رابطه بین دو دولت، جاه‌طلبی‌های هسته‌ای حکومت اسلامی ایران، به مرز خطرناکی نزدیک شده و از سوی دیگر این حکومت، تمامی راه‌های مخالفت با این سیاست‌های ویران‌گر را در داخل کشور مسدود نموده است.”

این فعالان جریان فتنه، پرونده‌ی حقوق بشر ایران را “سیاه” و “غیر قابل دفاع” دانسته و با تمجید از رویکرد آمریکا و اوباما که متهم به جنگ افروزی و کشتار در خاورمیانه هستند، از رئیس جمهور آمریکا خواسته اند که “از هیچ اهرم فشاری” علیه ایران دریغ نکند: ما از شما که علاوه بر ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا، برنده جایزه صلح نوبل نیز هستید انتظار داریم تا علاوه بر در نظر داشتن فعالیت‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی، نقض برنامه‌ریزی شده‌ی حقوق بشر توسط این حکومت را نیز بیش از پیش مد نظر داشته باشید و از هیچ اهرم فشاری برای متوقف نمودن آن دریغ ننمایید.

اوباما مجرمان فتنه را آزاد کند

آنان همچنین با نام بردن از تعدادی از مجرمان فتنه 88 ایران، از رئیس جمهور آمریکا خواسته اند که پیگیر آزادی آنان از زندان باشد.

آمریکا ما را عفو کند

حامیان فعال میرحسین موسوی در پایان نامه خود از آمریکا خواسته اند که “خاطره‌ی تلخ ۱۳ آبان ۱۳۵۸ یکشنبه چهار نوامبر ۱۹۷۹ را به فراموشی بسپارد” و به مردم ایران “برای دستیابی به یک زندگی بهتر” کمک کند.

گفتنی است عباس عبدی که در ماجرای تسخیر لانه جاسوسی حضوری کم رنگ داشت در روز جمعه، نهم مرداد ماه 1377 به دیدار “باری روزن”، مشاور مطبوعاتی لانه جاسوسی آمریکا، رفت و با او به گفتگویی منفعلانه پرداخت؛ اقدامی که به پشیمانی عبدی تعبیر شد.

ملاقاتی که موجب سرازیر شدن اتهام پشیمانی به سوی دانشجویان مسلمان پیرو خط امام گردید.

ابراهیم اصغر زاده: تسخیر 48 ساعته سفارت آمریکا هدف اصلی بود.( لانه جاسوسی بی لانه جاسوسی!)

اصغر زاده: تسخیر 48 ساعته سفارت آمریکا هدف اصلی بود 13/08/1392 تهران – ابراهیم اصغرزاده …