وصیت نامه شهید دکتر رحمان دادمان وزیر راه و از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

وصيت ‌نامه

شهید رحمن دادمان از دانشجویان پیرو خط امام

انالله و انااليه راجعون ….

اينجا جبهه جنگ است سرزمين خونين جهاد و دفاع مقدس عليه دشمنان خدا و خلق او. در اينجا لاله‌هاي خون نشان حق پاسداران حريم نور، در کمين يورش آخر، با هواي فتح کامل به اميد نصرالله استوارند و مصمم. چهارده قرن از شهادت حسين (ع) مي‌گذرد و چهارده قرن جهاد و ايثار شيعيان حسين (ع). امروز به ثمر رسيد نوري الهي ايماني خدايي بر امت ما حاصل شد و کفار منافقين و مشرکين در صدد محروم ساختن ما از خون بهاي چهارده قرن شهادت و جهاد هستند.

آيا مي‌توان آرام ماند؟ آيا خدا سستي را بر ما مي‌بخشد. نه هرگز.

براي رضاي خدا، حق شمشير پيامبر (ص) و علي (ع) و همه‌ي شهدا را بايد ادا کرد. بايد آن قدر با دشمن نبرد کرد که شمشيرها بشکند و کج شوند. من براي نصرت در اين جهاد مقدس با رضايت قلبي و با شوق فراوان به جبهه آمده‌ام. انشاءالله اگر اعمال کوچک اين بنده مورد قبول درگاه الهي باشد مطمئن باشيد با کشته شدن به رستگاري و آرزوي خود رسيده‌ام. پس براي من ناراحت نباشيد و مرا حلال کنيد. قدر امام (ره) را بدانيد تا در روز قيامت روسياه نباشيد….

به فرزندم بگو امام، ما را از ظلمت به نور رسانده است. امروز راه نيکي را روي پيش روي ما گشاده است و ما به استقبال آن رفته‌ايم. علي را بايد چون علي بن ابيطالب (ع) که او هم يتيم بود مردي شجاع، باتقوا، رزمنده‌ي راه اسلام و ياور يتيمان و بيچارگان باشد. ما به راه کربلا مي‌رويم تا فرزندان ما به راه قدس بروند. ما با آرزوي فرج امام زمان (عج) تلاش مي‌کنيم و فرزندان ما هم بايد منتظران و جهادگران امام زمان (عج) باشند ما فرياد مي زنيم :«خدايا خدايا تا انقلاب مهدي خميني را نگه‌دار، از عمر ما بکاه و بر عمر او بيفزا و فرزند ما هم بايد خميني را به خوبي شناخته و پيرو او باشد».

شهید رحمن دادمان

زندگی نامه شهید دکتر رحمان دادمان از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام