خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)9) خبر / انتشار روزنوشت‌هاي محمدهاشم پوريزدان‌پرست یکی از دانشجویان پیرو خط امام از تسخير لانه جاسوسي آمريكا

انتشار روزنوشت‌هاي  محمدهاشم پوريزدان‌پرست یکی از دانشجویان پیرو خط امام از تسخير لانه جاسوسي آمريكا

حسین زنجانی

موضوع: کتاب

مسوول دفتر مطالعات و ادبيات پايداري اداره كل استان‌هاي حوزه هنري، روزنوشت‌هاي محمدهاشم پوريزدان‌پرست، از دانشجويان پيرو خط امام‌(ره) را از روزهاي تسخير لانه جاسوسي آمريكا در قالب يك كتاب 700 صفحه‌اي تدوين كرده است. اين خاطرات از روز 13 آبان 58 تا يك ماه پس از آن همراه با حواشي و بازتاب‌هاي آن در تهران، نوشته و گردآوري شده است.حسين زنجاني، در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) از تدوين خاطرات محمدهاشم پوريزدان‌پرست خبر داد و اظهار داشت: اين اثر دربرگيرنده خاطرات روزشمار وي از تسخير لانه جاسوسي آمريكاست.

وي ادامه داد: پوريزدان‌پرست از دانشجويان پيرو خط امام‌(ره) بوده و خاطرات خود را از روز 13 آبان 58 (تسخير لانه جاسوسي آمريكا) تا يك ماه پس از آن براساس حواشي و بازتاب‌هاي اين حادثه در تهران مانند راهپيمايي‌ها و موضع‌گيري‌هاي امام‌خميني‌(ره) مكتوب كرده است.

مسوول دفتر مطالعات و ادبيات پايداري اداره كل استان‌هاي حوزه هنري درباره استفاده از اسناد مرتبط با اين حادثه گفت: پوريزدان‌پرست در سال‌هاي پس از تسخير لانه جاسوسي، اسناد و مداركي مانند برخي از عكس‌ها و سخنراني‌هاي را جمع‌آوري كرده و به اين خاطرات افزوده است.

زنجاني تصريح كرد: مجموع اين خاطرات و اسناد براي تدوين در اختيار من قرار گرفتند و تدوين خاطرات اين دانشجوي پيرو خط امام‌(ره) در قالب يك كتاب 700 صفحه‌اي به پايان رسيده تا پس از بازبيني نهايي به دفتر ادبيات انقلاب اسلامي تحويل داده ‌شود.

به گفته حسين زنجاني كتاب خاطرات سيدهاشم پوريزدان‌پرست، توسط انتشارات سوره مهر منتشر خواهد شد.

منبع: خبرگزاری کتاب

چرا قرارداد 1975 مرزی الجزایر میان عراق و ایران ، متزلزل شد؟

چرا قرارداد 1975   مرزی  الجزایر میان عراق و ایران ، متزلزل شد؟ گر چه …