خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)9) خبر / سایت موسوی خوئینی‌ها را چه کسی مدیریت می‌کند؟

سایت موسوی خوئینی‌ها را چه کسی مدیریت می‌کند؟

۰۳ مهر ۱۳۹۰

برخی گزارش ها حاکیست که سایت شخصی سیدمحمد موسوی خوئینی‌ها را یکی از اعضای مستعفی حزب منحله مشارکت مدیریت می کند.

به گزارش جهان، دبیر مجمع روحانیون مبارز که سایتش را با نام «آهنگ راه» حدود دو ماه پیش راه‌اندازی کرد، مسئولیت بروزرسانی و مدیریت محتوای آن را به عباس عبدی سپرده است.

تاکنون خبری رسمی درباره جزئیات توافق و شیوه همکاری عبدی و خوئینی ها و اهداف آنان منتشر نشده است اما با توجه به خروجی این سایت، به نظر می رسد اهداف سیاسی و انتخاباتی در صدر خواسته های آنان قرار دارد.

همچنین در هفته های اخیر مطالب خبرسازی در سایت خوئینی ها منتشر شده که حاکی از تلاش رسانه ای وی برای احیای وجهه سیاسی اش و بازگشت به عرصه سیاسی است.

چرا قرارداد 1975 مرزی الجزایر میان عراق و ایران ، متزلزل شد؟

چرا قرارداد 1975   مرزی  الجزایر میان عراق و ایران ، متزلزل شد؟ گر چه …