خانه / بخش 7) انتخابات نامه 88 / 7)5) مواضع ضد انقلاب و رهبران آنان / احمد باطبی فعال حقوق بشر زیر نظر جهانخواران جنایتکار

احمد باطبی فعال حقوق بشر زیر نظر جهانخواران جنایتکار

غائله کوی دانشگاه

فعال حقوق بشر زیر نظر جهانخواران جنایتکار

فعال حقوق بشر زیر نظر جهانخواران جنایتکار

احمد باطبی در زمان دولت جرج بوش به دیدار وی رفت و از دست رئیس جمهور جنگ‌طلب آمریکا، نشان “فعال برگزیده حقوق بشر جهانی” را دریافت کرد.

با انتشار جزئیات پرونده جنگ نرم ایالات متحده علیه ایران از سوی دادسرای عمومی و انقلاب تهران، نقش یکی از شبه‌فعالان دانشجویی در دامن زدن به حوادث بعد از انتخابات ریاست جمهوری روشن تر شد.

احمد باطبی هر چند هیچگاه دانشجو نبوده است ولی در جریان اغتشاشات 18 تیر 78 که در حوالی دانشگاه تهران روی داد، به عنوان یک دانشجو حضور داشت و به خاطر انتشار یک عکس از وی در نشریات غربی، شهرت یافت. او چند سال پیش با همراهی عناصر ضدانقلاب از ایران فرار کرد و به خارج از کشور پناهنده شد.

باطبی پس از خروج از کشور، به آمریکا رفت و به عنوان همکار رسمی تلویزیون دولتی صدای آمریکا استخدام شد. وی با حمایت دولت وقت آمریکا از آن زمان تاکنون به عنوان “فعال حقوق بشر” در این کشور به فعالیت می‌پردازد.

مزدوران

وی اکنون نقش سخنگوی ‏برون مرزی مجموعه موسوم به “فعالان حقوق بشر در ایران” را ایفا می‌کند و از زمان اقامت در ایالات متحده، بارها با این عنوان در میزگردهای تلویزیون فارسی صدای آمریکا شرکت کرده‌است.

دادسرای عمومی و انقلاب تهران، با انتشار اطلاعیه ای نقش کسانی همچون باطبی را در آشوب های بعد از انتخابات، افشا کرد.

بنابراین گزارش، دولت آمریکا شبکه پوششی برای منافقین موسوم به فعالان حقوق بشر راه اندازی کرده است که این شبکه ابتدا در سال 1384 توسط دو عضو این گروهک‌ به نام‌های صادق نقاش کار و بهروز جاوید تهرانی از عناصر دستگیر شده در ماجرای هجده تیر ماه 1387 تاسیس گردید و مدیریت آن به اعضای ناشناخته این گروهک به نام‌های کیوان رفیعی، اجمال حسینی و احمد باطبی سپرده شد.

شبکه مذکور پس از وقوع فتنه اخیر، تلاش کرد ضمن شبکه سازی گسترده در فضای مجازی با انتشار اخبار خلاف واقع و کذب، کاربران اینترنتی را تحت پوشش و تاثیر خود قرار دهد. همچنین کمیته وکلا و خبرگزاری هرانا از دیگر مجموعه‌های مرتبط می باشد که در یکی از آخرین اقدامات، عناصر این شبکه و با حمایت‌های برخی از کشورهای اروپایی در نشست موسوم به سازمان‌های غیر دولتی در ژنو شرکت داده و در آستانه نشست پنج به علاوه یک، به ارائه آمار و اطلاعات کذب، اقدام به فضا سازی روانی علیه جمهوری اسلامی نمود.

به گفته دادسرای عمومی و انقلاب تهران این شبکه از طریق برخی عوامل خود، دارای ارتباطات گسترده ای با بالاترین سطوح هیات حاکمه آمریکا است از حمایت دولت مردان آمریکا برخوردار می‌باشد.

فعالیت حقوق‌بشری زیر نظر جرج بوش!

بنابر گزارش مذکور یکی از دیدارهای خبرساز احمد باطبی که به رسانه ها هم کشیده شد، در زمان دولت جرج بوش انجام شد.

او که از حمایت مالی دولت آمریکا برخوردار است، به دیدار آغازگر جنگ های افغانستان و عراق رفت و از دست رئیس جمهور جنگ‌طلب آمریکا، نشان “حقوق بشر جهانی” را دریافت کرد.

دیدار باطبی با رئیس جمهور وقت ایالات متحده آمریکا

احمد باطبی چندی پیش هم در حمایت از مجید توکلی  روسری بر سر کرد.

مجید توکلی که از اعضای انجمن اسلامی منحله دانشگاه امیرکبیر است، پس از سخنرانی ساختار شکنانه و اهانت آمیز خود در جریان روز 16 آذر در این دانشگاه، با مشاهده حضور پررنگ دانشجویان حامی انقلاب اسلامی احساس خطر کرد و با آرایش و لباس زنانه آماده فرار از دانشگاه شد که البته در میانه راه بازداشت شد.

اینها پادو های بی حیثیتی هستند که با ملت خود در افتاده و با افتخاردر کنار مظاهر رذالت و جنایت عکس یادگاری گرفته اند. رهبران غائله کوی دانشگاه

نامه چند دانشجونمای بی هویت و بی شخصیت به اوباما و گدایی آزادی از مظهر رذالت

نامه چند دانشجونمای بی هویت و بی شخصیت  به اوباما و گدایی آزادی از مظهر …