اين پيرزن مادر سه شهيد بود.

او از نخستين روز تسخير لانه جاسوسي هر روز ساعتها و ساعتها در كنار درب لانه جاسوسي مي ايستاد و از اقدام دانشجويان با سخنان خود و شعارهاي خود حمايت ميكرد. شايد امام حمايتهاي افرادي چون او را ديد كه يك روز  بعد از تسخير لانه از اقدام دانشجويان پيرو خط امام حمايت نمود.

يكي از فرزندانش به دست ساواك و ديگري  در دوران انقلاب به شهادت رسيده بود و سومي به دست مزدوران آمريكا در كردستان به فوز عظيم شهادت نائل آمده بود.

او اينك آمده بود تا در مقابل لانه جاسوسي يعني جايي كه دادگاهي تشكيل شده بود و فرياد بلند ملت ايران را به گوش جهانيان ميرساند، دادخواهي خون فرزندان خود را بنمايد و فرياد مظلوميت خود و هزاران انسان مظلوم چون خود و فرياد ملت مظلوم حود را به گوش جهانيان برساند.

او آنقدر  در پشت درهاي لانه آمده بود كه دانشجويان را تك تك ميشناخت و مانند فرزندان خود با نام كوچك آنان را صدا ميزد!

ما نيز خود را فرزند او و نه بگو سرباز او حس ميكرديم.  ا

او بود كه به ما دستور داد در مقابله با آمريكا كه شاه جنايتكار را در پناه خود گرفته بود تا آخر ايستادگي نماييم.

او بود كه از ما خواست از تهديدات اين ابر قدرت كه دستش تا مرفق به خون مظلومين آغشته است را به هيچ بينگاريم.

او بود كه در جان ما روح استقامت و ايستادگي را ميدميد و ما را از افسون ابر قدرتها مصون ميداشت.

او براي هميشه در تاريخ انسانيّت ماند و آنان كه از ايستادگي در برابر  سلطه طلبان جهانخوار و انسان كش خسته و پشيمان شدند اگرچه از دانشجويان سابقا مدعي پيروي از خط امام بودند، رفتند و در لايه هاي تو در توي تاريخ گم و محو شدند

درباره ی مدیریت

از سوی رهبر انقلاب سیاست‌های ‌کلی جمعیت ابلاغ شد

از سوی رهبر انقلاب سیاست‌های ‌کلی جمعیت ابلاغ شد حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای رهبر معظم …