خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)14) مجموعه تصاویر / مجموعه عكس شهيد محمد منتظر قائم

مجموعه عكس شهيد محمد منتظر قائم

محمد منتظر قائم در پاي هلي كوپترهاي آمريكايي به وسيله هواپيماهاي جنگنده خودي كه به دستور بني صدر بمباران شدند تا آثار نفاق و همكاري با آمريكا از ميان برود مورد اصابت قرار گرفت تا براي هميشه شاهد زنده خيانت ملي گرايان وابسته به اجانب باشد.

كارتر و نظاميان او و مزدوران داخليش همه رفتند و در تاريخ گم شدند اما محمد ماند، براي هميشه و شهيد شاهد بر تمام زمانه ها شد.

تصوير شهيد محمد منتظر قائم در دوران دبستان دوران دبيرستان دوران سربازي

نخستين روزهاي آزادي از زندان شاه. او پانزده ماه در زندان بود بدون اينكه كسي را لو بدهد يا براي خود مسئوليتي به عهده بگيرد. ضعف جسماني ناشي از شكنجه در وجود او آشكار است.

بعد از انقلاب. رژه در خيابانهاي يزد. پس از تشكيل سپاه پاسداران

كارت كميته انقلاب اسلامي شهيد محمد منتظر قائم

سخنراني براي مردم يزد

سادگي و خلوص از صفات بارز شهيد بود.

مدرسه حقاني

6- محمد منتظر قائم

7- حجت الاسلام محمد علي معلي

3- حجت الاسلام رازيني